"Δεν κάναμε καλή εμφάνιση"

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα στο Τσίρειο παραχώρησαν ο προπονητής του Άρης, Νικόλας Μαρτίδης και ο προπονητής της Αναγέννησης, Ζουβάνης Ζουβάνη.

Αναλυτικά:

Νικόλας Μαρτίδης: “Θεωρώ πως δεν κάναμε καλή εμφάνιση, λίγο το άγχος, λίγο η υποτίμηση, στο τέλος όμως αυτό δεν φάνηκε στο σκορ. Αν παίξουμε έτσι με τη Δόξα θα έχουμε πολλά προβλήματα. Συνεχίζουμε με χαμηλά το κεφάλι και δεν παρασυρόμαστε από τις επιτυχίες. Υπάρχουν ακόμη 12 τελικοί και θα κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε τον Άρη στην κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας και να μείνουμε στην πρώτη κατηγορία για 3η συνεχόμενη χρονιά».”.

Ζουβάνης Ζουβάνη: “Συγχαρητήρια στον Άρη για την δίκαιη νίκη του. Εμείς προσπαθήσαμε από το πρώτο λεπτό να έχουμε όφελος και βρήκαμε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Ο Άρης ευτύχησε να προηγηθεί και μέχρι το 72 κρατήσαμε καλά, όμως μετά το δεύτερο γκολ ήταν πολύ δύσκολο να ανταποκριθούμε. Δεν μπορούμε να πούμε και πολλά μετά από ένα 4-0, αν είχαμε περισσότερες επιλογές θα ήταν πιο μικρή έκταση του σκορ. Εμείς με συνεχίζουμε με υπομονή για δύο ακόμα παιχνίδια, ”.