«Απολογούμαστε, λίγες πλέον οι πιθανότητες»

Ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας Στάικος Βεργέτης χαρακτήρισε οδυνηρή την ήττα και θέλησε να απολογηθεί στο κόσμο και τη διοίκηση.

 «Είχαμε μια οδυνηρή ήττα για την οποίαν αισθανόμαστε την ανάγκη να απολογηθούμε σε κόσμο και διοίκηση. Ο αντίπαλος ήταν πιο αποτελεσματικός από εμάς κάνοντας το δύο στα δύο στις πρώτες της προσπάθειες. Προσπαθήσαμε να κάνουμε την ομάδα πιο επιθετική αλλά αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος φτάνοντας σε τρίτο γκολ. Το παράπονό μου αφορά την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να δούμε τι και πως να βελτιώσουμε για να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις.»
Σε ερώτηση αν ακόμη υπάρχουν πιθανότητες για είσοδο στην 6άδα μετά την ήττα είπε: «Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν κάποιες βαθμολογικές πιθανότητες όμως μετά από αυτό το αποτέλεσμα η αλήθεια είναι πλέον λίγες για μας»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την ευστοχία που επέδειξε η ομάδα βάζοντας τρία γκολ εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Δόξας Σάββας Πουρσαϊτίδης.

«Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που στόχευε στην εξάδα δικαίως. Εμείς δεν είχαμε περιθώρια να κυνηγήσουμε κάτι άλλο πλην της νίκης. Στο α’ ημίχρονο απειληθήκαμε κυρίως από στημένες φάσεις κάνοντας πολλά φάουλ και δίνοντας το δικαίωμα στον αντίπαλο να απειλήσει. Καταφέραμε να προηγηθούμε και αυτό ήταν σημαντικό για τη ψυχολογία των παιδιών. Στο ημίχρονο είπαμε να περιορίσουμε τα φάουλ εκτός περιοχής κάτι που δεν έγινε με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να ασκήσει πίεση. Κόντρα στη ροή του αγώνα πετύχαμε και δεύτερο και τρίτο γκολ, με τα πράγματα να γίνονται πολύ εύκολα για εμάς. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά αν και εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Κάναμε ένα μεστό παιχνίδι σκοράροντας αρκετά γκολ αν και αυτό ήταν η αδυναμία μας».

Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της Bet on Alfa