Δηλώσεις από το Παφιακό (φώτος)

Όλα όσα δήλωσαν οι Δημήτρης Δημητρίου και Κάρλος Κορμπεράν μετά το τελικό 4-0 του Ερμή στο Παφιακό για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος... 

Κορμπεράν: "Σήμερα πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα είναι σημαντικό να νικάς και για λόγους ψυχολογίας. Είχαμε απέναντι μας έναν αντίπαλο που δεν αξίζει να παλεύει για την παραμονή. Η ΑΕΖ μπορεί να παίζει με νεαρούς αλλά αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντι σε αυτή την ομάδα. Σήμερα ήρθαμε για τους τρεις βαθμούς για να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε ακόμα δύο τελικούς και θα προσπαθήσουμε για την έκτη θέση. Πιστεύω στην ομάδα μου". 

Δημητρίου: "Συγχαρητήρια στον Ερμή. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Ελέγχαμε το παιχνίδι αλλά δεχτήκαμε γκολ. Αλλάξαμε το σύστημα όμως φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Πρέπει να κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας. Θα συνεχίσουμε με τους νεαρούς, θεωρώ ότι με την εμφάνιση μας στην πρώτη κατηγορία βάλαμε ένα λιθαράκι στο να αξιοποιηθούν νεαροί παίκτες. Για μένα οι παίκτες μου είναι οι ήρωες, σε κάθε ματς είναι πειθαρχημένοι".

Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της Bet on Alfa