Τουλάχιστον 7 αλλαγές…

Με το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ ολοκληρώνεται η 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που θέλουν απαραίτητα τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Είναι το δεύτερο… ραντεβού ανάμεσα στις δύο ομάδες στη σεζόν που διανύουμε. Θα ακολουθήσουν άλλες τέσσερις αναμετρήσεις, αφού ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ θα τεθούν αντιμέτωπες στους «8» του κυπέλλου και στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου επικράτησε η ΑΕΛ 1-0 με γκολ του Αρουαμπαρένα από το σημείο του πέναλτι στο 87΄.

Στο σημερινό ντέρμπι, οι δύο ομάδες θα έχουν αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους σε σχέση με τον αγώνα του Τσιρείου.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι από την ΑΕΛ θα υπάρχουν τουλάχιστον 4 αλλαγές, αφού αποχώρησαν οι Σιέλης και Μπουένο ενώ τραυματίες είναι οι Ντόσα και Σόουζα. Δεδομένα λοιπόν με νέο κεντρικό αμυντικό δίδυμο η ομάδα της Λεμεσού.

Από την πλευρά του ΑΠΟΕΛ θα υπάρχουν τουλάχιστον 3 αλλαγές. Δεν συνεχίζουν οι Καρλάο και Μπρεσάν ενώ τραυματίας είναι ο Μιλάνοφ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων στον αγώνα του πρώτου γύρου:
ΑΕΛ: Ρόμο, Αϊρόσα, Ντόσα (36' Λαφράνς), Σιέλης, Φορτούνα, Σοάρες, Μέσκα, Σόουζα, Μπουένο (88' Νικολάου), Γεωργιάδης (57' Σαβανέ), Αρουαμπαρένα

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αστίθ, Καρλάο, Λάγο (89' Βάντερ), Μοράις, Βινίσιους, Γιαννιώτας (67' Αλωνεύτης), Μπρεσάν (60' Ντε Καμάργκο), Εφραίμ, Σωτηρίου

Τα ρεπορτάζ του αγώνα ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ είναι μια προσφορά της Bet on Alfa