Δυο Κύπριοι ανάμεσα σε 1,3 δισεκατομμύρια!

Είναι γνωστό εδώ ότι εδώ και αρκετό καιρό ο Στηβ Κωνσταντινίδης είναι προπονητής στην Εθνική Ινδίας και μάλιστα κάνει εξαιρετική πορεία. Τώρα οι Κύπριοι ανάμεσα στα 1,3 δισεκατομμύρια πολίτες της Ινδίας θα είναι δυο, έστω και για λίγο.

Ο φυσιοθεραπευτής Νίκος Ζένιος θα είναι για ένα σύντομο διάστημα στο πλευρό του Στηβ, ώστε να τον βοηθήσει στην προετοιμασία ενόψει Asian Cup.

Ο Νίκος που είναι εδώ και 30 χρόνια φυσιοθεραπευτής και για 17 χρόνια (1990-2007) εργάστηκε στην Εθνική ανδρών ποδοσφαίρου, μίλησε στο www.kerkida.net για την σημασία αυτή της συνεργασίας...

"Με τον Στηβ συνδεόμαστε φιλικά και επαγγελματικά από τις αρχές του 1990. Πάντα παρακολουθούσα την πορεία του στις ομάδες του εξωτερικού, από τότε που ήταν στο Νεπάλ (σ.σ 1999) μέχρι και τώρα που είναι στην Ινδία. Δέχθηκα αυτή την πρόσκληση από τον Στηβ για να ενισχύσω για ένα διάστημα την Εθνική Ινδίας στον τομέα της φυσιοθεραπείας. Για μένα είναι πολύ οικείο να δουλεύω με ξένους λόγω της συνεργασίας που έχω με τα Ηνωμένα Έθνη, έτσι αποδέχθηκα φυσικά την πρόσκληση. Θα είμαι εκεί από τις 10 μέχρι τις 31 Μαρτίου για να ενισχύσω την προετοιμασία της Ινδίας ενόψει του φιλικού αγώνα με την Καμπότζη και του επίσημου με την Μυανμάρ. Θα προηγηθεί ένα δεκαήμερο προετοιμασίας σε συνεργασία με το ντόπιο προσωπικό ώστε να ετοιμάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τους παίκτες του Στηβ".