Τα φώτα στο Τσίρειο!

Αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον σήμερα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca - Cola.

Τα φώτα πέφτουν ασφαλώς στο Τσίρειο γιατί από το σημερινό αγώνα του Απόλλωνα με την Ομόνοια θα προκύψει η πρώτη ομάδα που θα προκριθεί στην ημιτελική φάση. Ο πρώτος αγώνας είχε λήξει ισόπαλος 2-2. 

Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου ενώ να θυμίσουμε ότι αποτέλεσαν το ζευγάρι του περσινού τελικού της διοργάνωσης. Σήμερα, στις 17:00 στο Τσίρειο, στην παρουσία χιλιάδων οπαδών τους, αναμένεται να κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να προκριθούν σε βάρος του αντιπάλου τους και η τελική έκβαση του αγώνα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις 19:00 η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Ανόρθωση με τις δύο ομάδες να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. ΑΕΚ και Ανόρθωση έχουν επίσης ως στόχο να φτάσουν μέχρι τέλους στη διοργάνωση του Κυπέλλου Coca - Cola και ο σημερινός, πρώτος μεταξύ τους αγώνας αναμένεται να προσφέρει αρκετές συγκινήσεις. 

Πρώτος χρονικά αγώνας αυτός που θα γίνει στις 16:00 στο Μακάρειο Στάδιο μεταξύ του Ολυμπιακού και της Δόξας. Μπορεί αρχικά η διάκριση στο Κύπελλο να μην αποτελούσε προτεραιότητα για τις δύο ομάδες, όμως από την στιγμή που έφτασαν μέχρι εδώ, αναμένεται να τα δώσουν όλα για να φτάσουν ένα βήμα πριν τον τελικό της διοργάνωσης. 

Το σημερινό πρόγραμμα: 
16:00 Ολυμπιακός - Δόξα (Cytavision Sports 1)
17:00 Απόλλων - Ομόνοια (Primetel)
19:00 ΑΕΚ - Ανόρθωση (Cytavision Sports 1)