Ο ορισμός του FAIR PLAY στο Ανόρθωση - Ομόνοια

Κίνηση fair play καλό θα ήταν να έχει κι άλλους μιμητές, είχαμε στο σημερινό παιχνίδι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Ομόνοια, στο πρωτάθλημα U18.

Με την Ομόνοια μπροστά στο σκορ με 1-0, η Ανόρθωση  βγήκε στην αντεπίθεση και είχε καλές προοπτικές να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Την ίσια στιγμή, ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας τραυματίστηκε και ήταν στο έδαφος και ο προπονητής της "Κυρίας" έδωσε οδηγία στους παίκτες του να βγάλουν την μπάλα έξω και να μην εκδηλώσουν επιθετική προσπάθεια.                                               

Ο προπονητής της Ομόνοιας Γιώργος Ιωάννου δημοσιοποίησε το γεγονός με ανάρτηση στο Facebook:

«Ένα μεγάλο μπράβο στο συνάδελφο Μιχάλη Παρτζιλή για το fair play στο μεταξύ μας παιχνίδι. Είναι από τους προπονητής που όχι μόνο είναι εξαιρετικός στη δουλειά του αλλά έχει πάνω από όλα χαρακτήρα. Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται το ποδόσφαιρο μας για να πάει μπροστά. Συνέχισε φίλε το έργο που επιτελείς».

Ο προπονητής της Ανόρθωσης Μιχάλης Παρτζιλής απάντησε με δική του ανάρτηση:

«Σήμερα δεν κάναμε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από αυτό που είναι ουσιαστικό το fair play. Πάνω από όλα να είμαστε σωστοί άνθρωποι και σωστοί προς το άθλημα που υπηρετούμε. Εκ μέρος όλης της ομάδας ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας περαστικά και να επιστρέψει γρήγορα πίσω στους αγωνιστικούς χώρους».