Εξάδα με πέντε γκολ, τρία πέναλτι και τρία δοκάρια!! (φώτος)

Η Ανόρθωση με γκολ από Άλβες, Ράγιος (με 2 πέναλτι) και Ολιβέιρα κέρδισε την Καρμιώτισσα με 1-4 και εξασφάλισε και μαθηματικά την είσοδο στην πρώτη εξάδα. Το ματς πέρα από τα πέντε γκολ είχε τρία πέναλτι και τρία δοκάρια! Ο Αντάμοβιτς πέτυχε το τέρμα των γηπεδούχων. Το www.kerkida.net ήταν στο ΓΣΖ...

Τρία γκολ, δυο πέναλτι, δοκάρι, ευκαιρίες

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι πλέον σημαντική και αυτό το έδειξε από το ξεκίνημα η "Κυρία" που στην πρώτη της φάση, άνοιξε το σκορ. Στο 3' ο Ράγιος γέμισε με φάουλ και ο Άλβες με κεφαλιά έκανε το 0-1! Εκεί μπήκαν οι βάσεις και στο 7' άρχισε να... καθαρίζει το τοπίο όταν ο Καλό κέρδισε πέναλτι απ' τον Καϊρίνο και ο Ράγιος εκτέλεσε εύστοχα για το 0-2! Λίγο αργότερα έλειψε να έρθει και το τρίτο γκολ, όμως το κοντινό πλασέ του Ολιβέιρα στο 12ο λεπτό πήγε στο δοκάρι.

Από την άλλη η Καρμιώτισσα στο 19' είχε την πρώτη της καλή στιγμή με ωραία προσπάθεια του Γουίλερ που μπήκε στην περιοχή και γύρισε, όμως εξ επαφής κανένας δεν μπόρεσε να κάνει το γκολ. Ένα λεπτό αργότερα ο Μανογιάν αστόχησε με σουτ εκτός περιοχής ενώ στο 22' μια κεφαλιά του Μπάρμπαρο πήγε λίγο έξω.

Ακολούθησε ένα διάστημα χωρίς φάσεις, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να βάλουν ένα γκολ αλλά την Ανόρθωση να κλείνει καλά τους χώρους. Στο 38' ο Κόπριβετς έβγαλε δύσκολη απόκρουση σε κοντινό σουτ του Πόλιανετς, όπως και ο Καϊρίνος στο επόμενο λεπτό, στο τετ-α-τετ με τον Γκάμπριελ. Τελικά το τρίτο γκολ του ματς ήρθε στο 45' όταν ο Καλό κέρδισε πέναλτι απ' τον Βοσκανιάν και ο Ράγιος και πάλι ήταν εύστοχος απ' τα 11 βήματα.

Το 2ο μέρος

Ανάλογος ο ρυθμός και στο δεύτερο μέρος, με καλές φάσεις... Στο 55' ο Άλβες δοκίμασε το σουτ και ο Καϊρίνος απέκρουσε ενώ στην συνέχεια η Καρμιώτισσα βρήκε χώρο, έψαξε το γκολ και το πέτυχε στο 65' με πλασέ του Αντάμοβιτς, αφού πρώτα έχασε 1-2 καλές ευκαιρίες. Με την Ανόρθωση να μην πιέζει ιδιαίτερα πλέον, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν ακόμα ένα γκολ ώστε να διεκδικήσουν τον βαθμό στα τελευταία λεπτά. Στο 79' μια κεφαλιά του Αρότσα πήγε έξω ενώ στο 82' ο Σάντος ανέτρεψε τον Βαττή στην περιοχή, όμως ο μεσοεπιθετικός της Καρμιώτισσας "σημάδεψε" το δοκάρι από τα 11 βήματα. Το ίδιο έκανε και ο Μπάρμπαρο στο 88' με σουτ από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να πηγαίνει πρώτα στο ένα κάθετο δοκάρι και μετά στο άλλο, πριν την μαζέψει ο Κόπριβετς!!

Τελικά το πέμπτο γκολ ήρθε πριν το τέλος και το έβαλε η Ανόρθωση, με τον Ολιβέιρα στο 94' από κοντά να πλασάρει για το 1-4, μετά από μπαλιά του Γιαννούλη.

Kαρμιώτισσα: Καϊρίνος, Βοσκανιάν, Λοκόμπε, Γουίλερ, Αρότσα, Μπάρμπαρο, Αντάμοβιτς, Πόλιανετς (73' Βαττής), Σάλιακας (90' Πάντος), Όρντος, Μανογιάν (67' Πάσεκ)

Ανόρθωση: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Αγκιλάρ, Ερέρο, Σάντος (85' Γιαννούλης), Σεχού, Μίτροβιτς, Ράγιος, Ολιβέιρα, Καλό (56' Καμπρέρα), Άλβες (74' Οικονομίδης)

Κίτρινες: Αρότσα, Σάλιακας, Βαττής / Ολιβέιρα, Σάντος

Ενδιαφέρουν

- Δεύτερο γκολ στο πρωτάθλημα για τον Φιλίπε Ολιβέιρα.

- Τρίτο γκολ στο πρωτάθλημα για τον Μάρκο Αντάμοβιτς.

- Κόπηκαν 606 εισιτήρια.

- Στα 6 γκολ στο πρωτάθλημα ο Ρούμπεν Ράγιος.

- Τέταρτο γκολ στο πρωτάθλημα με την φανέλα της Ανόρθωσης για τον Άλβες. Έχει άλλα 6 με την ΑΕΚ.

- Διαιτητής ήταν ο Γιάννης Αναστασίου, με βοηθούς τους Χαράλαμπο Γεωργίου - Όμηρο Τζιωρτζή, τέταρτο το Νικόλα Νεοκλέους και παρατηρητή τον Χρίστο Σκαπούλλη.

Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της BetOnAlfa