ΠΑΙΖΟΥΝ πολλά;

Πάντα πριν από μεγάλα παιχνίδια συνηθίσαμε, θέλοντας να τονίσουμε τη σημασία του αποτελέσματος, πως... παίζονται πολλά, ότι είναι ντέρμπι που θα κρίνει αυτό και το άλλο, ότι ο νικητής θα... θα... θα!

Είναι όμως έτσι; Μπορεί ΝΑΙ μπορεί και όχι. Κάπως έτσι προκύπτει και η σεναριολογία για την επόμενη στιγμή μετά το τελευταίαο σφύριγμα του Δημητρίου στο ντέρμπι Απόλλων-ΑΠΟΕΛ.

Η φετινή ΚΑΘΑΡΑ Δευτέρα φέρνει σίγουρα ένα σπουδαίο ματς. Βαθμοί πάνω απ΄ όλα αλλά και γόητρο.

Πως θα έχουν τα δεδομένα, η ερμηνεία του κάθε αποτελέσματος.

Ισοπαλία (Χ)

Διατηρεί το ΑΠΟΕΛ στο +6 από τον Απόλλωνα, με την διαφορά από την δεύτερη ομάδα που είναι η ΑΕΚ να πέφτει στο +5. Θα είναι ένα αποτέλεσμα που θα κρατήσει και τις δύο ομάδες στους στόχους τους. Το μεν ΑΠΟΕΛ να διατηρεί ουσιαστικά ένα καλό προβάδισμα για τον τίτλο, και τον Απόλλων σε θέση βολής.

Νίκη ΑΠΟΕΛ (2)

Σε αυτό το ενδεχόμενο οι γαλαζοκίτρινοι θα διατηρήσουν το +8 από την ΑΕΚ και θα πάνε στο +9 από τον Απόλλων. Σίγουρα διπλό για το ΑΠΟΕΛ θα ισοδυναμεί με ένα ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση του 5ου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Αν οι γηπεδούχοι χάσουν θα είναι πολύ απομακρυσμένο το σενάριο να προλάβουν το τρένο του τίτλου. Θα παραμείνουν βέβαια μα τις ίδιες πιθανότητες στο κυνήγι της 2ης θέσης.

Νίκη Απόλλων (1)

Το σενάριο αυτό θα βάλει... φωτιά στο πρωτάθλημα. Στο -3 ο Απόλλων, στο -4 η ΑΕΚ και λίγο πιο πίσω ΑΕΛ και Ομόνοια. Έχοντας μπροστά μας ακόμη 11 αγωνιστικές τότε μπορεί κανείς να αντιληφθεί πως όλα θα είναι πιθανά.

Απόλλων και ΑΠΟΕΛ θέλουν το ντέρμπι. Όλα ανοικτά, όλα πιθανά... Στο γήπεδο θα κριθεί ο αγώνας.

Το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ θα είναι από νωρίς στο Τσίρειο στάδιο. Όπως πάντα με συντροφιά την BetOnAlfa θα φέρουμε κοντά σας τα πάντα.