ΡΕΦίνιο/επίμαχες (ΑΕΛ-Απόλλων)

Ο ΡΕΦίνιο παρακολούθησε τα στιγμιότυπα του αγώνα ΑΕΛ-Απόλλων και σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις.

*** Στο γκολ της ΑΕΛ τη στιγμή που ο Φορτούνα πήρε την μπάλα κάνοντας τη σέντρα καλυπτόταν, δεν υπάρχει οφσάιντ. Στη φάση που προηγήθηκε υπήρξαν διαμαρτυρίες για φάουλ του Φορτούνα ή πως η μπάλα πέρασε εκτός γηπέδου πριν πάει στην επίθεση. Δεν υπάρχει ριπλέι για να σχολιαστεί η συγκεκριμένη φάση.

*** Σωστή η κίτρινη στο 44΄ για θέατρο του Νικολάου που έπεσε για να πάρει πέναλτι.

*** Στο 64΄ ο Απόλλωνας ζήτησε πέναλτι σε πέσιμο του Γκιέ. Ο Σάσι παρεμβαίνει και διώχνει την μπάλα ενώ ήταν έτοιμος για να κάνει το σιουτ ο επιθετικός του Απόλλωνα. Δεν φαίνεται να γίνεται παράβαση. Ο Σάσι έρχεται από πίσω αλλά φαίνεται να παίζει μπάλα.

*** Στο 67΄ ο Απόλλωνας ζητά πέναλτι για χέρι του Μιτρέα. Η επανάληψη της φάσης δείχνει πως ο Ρουμάνος έχει κολλημένο το χέρι. Η μπάλα βρήκε στον ώμο του αμυντικού. Δεν υπάρχει παράβαση, ήταν σωστός ο διαιτητής. 

*** Στο 75΄ ο διαιτητής σωστά έδωσε κίτρινη κάρτα στον Πίτι για φάουλ πάνω στον Ζοάο Πέδρο. Στη φάση που έγινε ακριβώς έξω από την περιοχή δεν δόθηκε φάουλ αφού ο διαιτητής άφησε πλεονέκτημα και έγινε σιουτ από παίκτη του Απόλλωνα που ήταν σε εξαιρετική θέση.

*** Στο γκολ της ισοφάρισης του Απόλλωνα ορισμένοι παίκτες της ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ. Η επανάληψη δείχνει να καλύπτεται ο σκόρερ από τον Φορτούνα.