ΔΕΝ πήγε στον αγώνα της ομάδας του! (Η θέση του παίκτη)

Παρελθόν από την Αγία Νάπα λόγω σοβαρού πειθαρχικού προβλήματος αποτελεί ο Μόμο Σάσι.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, το τελευταίο διάστημα επέδειξε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, έχοντας μια σειρά από πειθαρχικά παραπτώματα, με αποκορύφωμα το ότι δεν παραβρέθηκε στο γήπεδο την ημέρα που η ομάδα του αγωνιζόταν με την Πάφο, σε παιχνίδι που ήταν τραυματίας, χωρίς να ενημερώσει κάποιον!

Τέτοια συμπεριφορά δεν θα μπορούσε να περάσει ατιμώρητη και στην σημερινή προπόνηση της ομάδας, ο προπονητής της Αγίας Νάπας Νίκος Νικολάου του ανακοίνωσε ότι του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο και στην συνέχεια λύθηκε το συμβόλαιό του.

Μέσω του εκπροσώπου του  Σωκράτη Σωκράτους, ο ποδοσφαιριστής επικοινώνησε με την ιστοσελίδα μας και εξέφρασε την  άποψη του:

Η πλευρά του παίκτη:

"Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΠΩΣ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΑΝΤΟΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ.

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ.

ΑΝ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ !!"