H Καρμιώτισσα τα δοκάρια, ο Ερμής τα γκολ! (Φώτος)

Μέχρι το 65’ η Καρμιώτισσα ήταν καλύτερη, είχε δοκάρια, χαμένο πέναλτι και αρκετές ευκαιρίες αλλά γκολ δεν πέτυχε. Ο Ερμής από την άλλη… φόρτσαρε στο τελευταίο μισάωρο και με γκολ των Μασίνουα, Μπάουμαν (γκολάρα) και Ψάλτη επικράτησε με 3-1, στο παιχνίδι για την 28 η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μοιραίος από πλευράς ηττημένων ο Μπάρμπαρο, που είχε δύο δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι. Ο Ερμής προηγήθηκε με 2-0, η Καρμιώτισσα μείωσε σε 2-1 με τον Πάντο στο 89’ και στο 92’ ο Ψάλτης διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Επιθετικό ξεκίνημα

Καλός ο ρυθμός στο ξεκίνημα του αγώνα. Και οι δύο ομάδες έπαιζαν ανοικτά, βγάζοντας αρκετούς παίκτες στην επίθεση και στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε 3-4 καλά σουτ. Τα δύο από πλευράς Καρμιώτισσας με τον Πόλιανετς ήταν και τα πιο επικίνδυνα στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης.

Υπεροχή και δοκάρι

Όσο κυλούσαν τα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι εδραίωναν την υπεροχή τους και έφταναν με μεγαλύτερη ευκολία σε θέση βολής απέναντι από την εστία του Στυλιανού. Στο 22’ μάλιστα… άγγιξαν το γκολ όμως το σουτ του Μπάρμπατο από το ύψος της μεγάλης περιοχής χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και έφυγε έξω, με το 0-0 να παραμένει.

Έχασε και πέναλτι με Μπάρμπαρο!

Η Καρμιώτισσα συνέχισε να έχει την υπεροχή και να πλησιάζει στο γκολ. Μάλιστα στο 38’ έφτασε πιο κοντά από ποτέ σε αυτό, ωστόσο ο Μπάρμπαρο ήταν άστοχος. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Λοκόμπε, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση ωστόσο ήταν άστοχος, στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στυλιανού.

Νέο δοκάρι!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Ερμή να είναι βελτιωμένος και να απειλεί με Μασίνουα και Ντε Μέλο. Παρ’ όλα αυτά, η Καρμιώτισσα ήταν ξανά η ομάδα που πλησίασε στο γκολ. Στο 55’, ο Μπάρμπαρο έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία, αρχικά στο τετ α τετ νικήθηκε από τον Στυλιανού και στην συνέχεια το δεξί σουτ του χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Ο "άγραφος" νόμος και 1-0!

Κι αφού η Καρμιώτισσα έχανε την μια ευκαιρία μετά την άλλη, επαναλήφθηκε ξανά ο… άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου! Στο 65’, ο Μαρτίνιουκ σέντραρε από αριστερά σημαδεύοντας στο δεύτερο δοκάρι τον Μασίνουα. Η μπάλα πέρασε πάνω από τον Λοκόμπε και ο σέντερ φορ του Ερμή με δύσκολη κεφαλιά έστειλε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του Καϊρίνου και να καταλήξει στα δίκτυα για το 1-0!

ΓΚΟΛΑΡΑ ο Μπάουμαν!

Όχι μόνο αυτό, αλλά στο 76’ έφτασε και σε δεύτερο γκολ, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την νίκη. και τι γκολ, γκολάρα! Ο Πιμ Μπάουμαν πήρε την μπάλα γύρω στα δέκα μέτρα έξω από την περιοχή. Κοντρόλαρε, την έφερε στο δεξί και έκανε ένα δυνατό σουτ δίνοντας ύψος και βάζοντας εξωτερικό φάλτσο, στέλνοντας την να… καρφωθεί στο αριστερό παραθυράκι του Καϊρίνου, ο οποίος ήταν αδύνατο να καταφέρει να αποσοβήσει το γκολ.

Μείωση, "θρίλερ" και Ψάλτης!

Στα τελευταία λεπτά, το παιχνίδι ξαφνικά έγινε θρίλερ. Στο 89’ ο Πάντος σκόραρε και μείωσε σε 2-1 αλλά στο 92’ ο Ψάλτης, δευτερόλεπτα αφού μπήκε στο παιχνίδι σαν αλλαγή διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τον Ερμή.

ΕΡΜΗΣ: Στυλιανού, Χριστόφ, Ντε Βρίσε, Χριστοφή, Αρτάμπε, Ντε Μέλο (90'Ψάλτης), Μπάουμαν, Μαρτίνιουκ, Αλεξίου (76'Γκραντίν), Παγιές, Μασίνουα.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Καϊρίνος, Σάλιακας, Γουίλερ, Βοσκανιάν, Λοκόμπε, Αρότσα, Αντάμοβιτς, Μπάρμπαρο (74'Σταύρου), Πάσεκ (74'Σταύρου), Πόλιανετς, Όρτος (83'Πάντος).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μασίνουα - Βοσκανιάν (2η)

**Διαιτητής της αναμέτρησης ο Δημήτρης Μασιάς με βοηθούς τους Στέλιο Νικήτα και Μάριο Καλογήρου.

Tα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της BetOnAlfa