Το Παραλίμνι... στο πόδι!

Απ’ την στιγμή που η ποδοσφαιρική ομάδα απέτυχε στους στόχους που είχε θέσει, η προσοχή των φίλων της ΕΝΠ στρέφεται στην καλαθοσφαιρική ομάδα.

Οι «βυσσινί» θα συμμετάσχουν στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί το διήμερο 24 και 26 Μαρτίου στο «Κίτιον» και στον ημιτελικό της Παρασκευής θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Κεραυνό.

Στις τάξεις των φίλων της ομάδας υπάρχει ξεσηκωμός και αναμένεται να αρκετός κόσμος να μεταβεί στην γειτονική Λάρνακα για να σταθεί δίπλα στις προσπάθειες των καλαθοσφαιριστών για πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση θα πρέπει να ξέρουν ότι δεν θα γίνεται πώληση εισιτηρίων στις εισόδους και ως εκ τούτου, θα πρέπει να τα προμηθευτούν μέσω της σχετικής προπώλησης. Με την αγορά του εισιτηρίου θα πρέπει να δηλωθεί όνομα και αριθμό ταυτότητας, την οποία θα πρέπει να έχουν μαζί τους στο γήπεδο.

Η προπώληση γίνεται από το οίκημα του Σωματείου, από το Fabricca coffee & bites στο Παραλίμνι και από το Πλατεία Cafe-Restaurant.  Η τιμή είναι 5 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 99456951, 99684086 και 9968415.

Παράλληλα, θα υπάρχει λεωφορείο για να μεταφέρει οπαδούς στην Λάρνακα και το οποίο θα αναχωρήσει στις 18:00 από το οίκημα του Σωματείου. Απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 99039395.

Ο κόσμος οφείλει να δώσει το παρών του. Άλλωστε ο Παραλιμνίτης οπαδός, δεν έχει συχνά την ευκαιρία να βλέπει την ομάδα του μια… ανάσα από την πρόκριση σε τελικό Κυπέλλου. Να η ευκαιρία λοιπόν…