(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ) Αυτά ρώτησαν οι αστυνομικοί στις ανακρίσεις

Νωρίτερα σήμερα, η αστυνομία επισκέφθηκε ΘΟΪ και ΑΣΙΛ και προέβη σε ανακρίσεις, σχετικά με τον φάκελο που έστειλε η ΟΥΕΦΑ και στον οποίο παρουσιάζεται ύποπτη  στοιχηματική δραστηριότητα.

Η αστυνομία ενημέρωσε τις διοικήσεις των ομάδων ότι θα τους επισκεφθεί και ζήτησε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, μαζί με τους προπονητές. Ενημερώθηκαν αυτοί που έπρεπε και οι αστυνομικοί τους ρώτησαν κάποιες περίεργες ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα αν ξέρουν το όνομα του προπονητή τους, το όνομα του Προέδρου τους, το όνομα του γενικού διευθυντή αλλά και πιο σχετικές, όπως αν άκουσαν κάτι περίεργο πριν το παιχνίδι, αν είδαν κάποιες περίεργες συμπεριφορές κατά την διάρκεια του αγώνα ή αν συζητήθηκε οτιδήποτε σχετικό μετά το τέλος του.

Οι παράγοντες των ομάδων εξέφρασαν τις απορίες τους προς τους αστυνομικούς για το πώς ήρθε ο φάκελος, ποια είναι η εξήγηση και η λογική του.

Όπως τους αναφέρθηκε, ο φάκελος ήρθε διότι απ’ την στιγμή που έγινε το παιχνίδι 1-1 και υπήρχαν άλλα 30 λεπτά περίπου αγώνα, παίχτηκαν πολλά χρήματα στο over 2,5 (να μπει ακόμα ένα γκολ δηλαδή). 

Φώτο αρχείου.