Tι έγινε στην συνάντηση των προέδρων

Άρχισε στις 19:00 και διήρκησε για 1,5 περίπου ώρα στην ταβέρνα ΒΛΑΧΟΣ στη Λάρνακα η συνάντηση των προέδρων των σωματείων με κυρίαρχο θέμα συζήτησης τη διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της τριετίας 2019-21 

Πρόσκληση στην συνάντηση πήραν όλα τα σωματεία που είναι μέλη της ΚΟΠ ΤV (πλην Ομόνοιας και Απόλλωνα που κατέχει η Primetel και ΑΠΟΕΛ και ΑΝΟΡΘΩΣΗ που κατέχει η Cyta).

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να συγκληθεί άτυπη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ πρέπει να γίνει πρώτα αίτημα από τα 2/3 των σωματείων μελών.

-Αρκετά σωματεία εξέφρασαν τη θέση πως η συνάντηση πρέπει να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο κεφάλαιο τηλεοπτικά.

-Λόγω της απουσίας του προέδρου Πάρη Αντρέου στο εξωτερικό η Νέα Σαλαμίνα  εκπροσωπήθηκε από τον αναπληρωτή πρόεδρο Γιάννο Χρυσοστόμου. 

-Από την συνάντηση απουσίαζε και ο πρόεδρος του Άρη Σταύρος Δημοσθένους.   Η ομάδα της Λεμεσού εκπροσωπήθηκε από τον γενικό γραμματέα Παναγιώτη Παναγιωτου. 

-Την παρουσία τους έδωσαν 11 σωματεία α' και β' κατηγορίας. 

-Ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας δεν παρουσίασε το πλάνο-πρόταση που έκανε το Νοέμβριο για δημιουργία Κυπριακής Premier League αφού τονίστηκε από τους παρευρισκομένους ότι αυτό δεν έχει να κάνει με το θέμα της συνάντησης. 

-Mε το πέρας της συνάντησης ακολούθησε γεύμα. 

*Φωτογραφία αρχείου…