(EΞΕΛΙΞΗ) Για ανάκριση ΠΕΝΤΕ μήνες μετά για φάκελο!

Τις τελευταίες ημέρες επέστρεψε στην ποδοσφαιρική μας καθημερινότητα η γνωστή ιστορία με τους φακέλους που στέλνει η ΟΥΕΦΑ, με παιχνίδια που είχαν ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα.

Η αστυνομία νωρίτερα σήμερα πήρε καταθέσεις από ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ ΘΟΪ και ΑΣΙΛ και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.kerkida.net, αύριο Πέμπτη (23/03) αναμένεται να επισκεφτεί την Αγία Νάπα.

Όχι δεν ήρθε κάποιος νέος φάκελος, αλλά η επίσκεψη και οι καταθέσεις θα είναι για έναν παλαιότερο αγώνα, σχεδόν πέντε μηνών!

Στις 26 Οκτωβρίου η Αγία Νάπα αντιμετώπισε εκτός έδρας την Καρμιώτισσα για τον θεσμό του Κυπέλλου και ηττήθηκε με 3-1, σε ένα παιχνίδι που η ΟΥΕΦΑ έστειλε σχετικό φάκελο.

Από τότε μέχρι σήμερα, στους σχεδόν πέντε μήνες που μεσολάβησαν κανείς δεν ενόχλησε την διοίκηση ή τους ποδοσφαιριστές της Αγίας Νάπας, κάτι που αναμένεται να συμβεί αύριο.

Με πέντε μήνες καθυστέρηση λοιπόν, η αστυνομία θα ανακρίνει τους ποδοσφαιριστές της Αγίας Νάπας, όσους έπαιξαν τότε και παραμένουν στο ρόστερ της δηλαδή, μιας και αποχώρησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές!