«Ομόφωνα-ενωμένα να προχωρήσει η διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων»

Μετά το τέλος της συνάντησης των προέδρων με θέμα τη διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της τριετίας 2019-22, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Γιάννος Χρυσοστόμου, εξουσιοδοτήθηκε να εκπροσωπήσει με κοινή δήλωση τα εμπλεκόμενα σωματεία για τις αποφάσεις που πάρθηκαν. 

Πιο κάτω σας παραθέτουμε τις δηλώσεις που παραχώρησε στο www.kerkida.net:

«Την παρουσία τους έδωσαν 11 συνολικά σωματεία α’ και β’ κατηγορίας. Η ΑΕΖ απουσίαζε ωστόσο συμμετείχε τηλεφωνικώς. Δύο σωματεία που δεν ανήκουν στην ΚΟΠ TV εξεδήλωσαν ενδιαφέρον όπως ενημερωθούν για το νέο σχέδιο αξιοποίησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για να τοποθετηθούν σε μεταγενέστερο στάδιο», τόνισε αρχικά και συνέχισε…

«Η συζήτηση επικεντρώθηκε αποκλειστικά στην αξιοποίηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων με πιο ενεργή εμπλοκή των σωματίων σε συνεργασία με την ΚΟΠ. Εκφράστηκε η θέληση και βούληση όπως ομόφωνα-ενωμένα προχωρήσουν στη διαχείρισή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος της ΑΕΚ κ. Άντρος Καραπατάκης εντός δύο βδομάδων να έχει έτοιμο και να παρουσιάσει το σχέδιο διαχείρισης κατά τέτοιο τρόπο που να αυξάνει τα έσοδα των σωματείων έτσι ώστε να καταστεί εφικτή η επιβίωση των σωματείων και παράλληλα να αναβαθμιστεί το προϊόν του ποδοσφαίρου. Ταυτόχρονα εξουσιοδοτήθηκε όπως άμεσα ενημερώσει το πρόεδρο της ΚΟΠ, κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη  για τις σκέψεις που κατατέθηκαν στο τραπέζι αλλά και τη βούληση των σωματείων να προχωρήσουν μαζί ενωμένα».

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση εκφράστηκε η άποψη ότι τα οποιαδήποτε άλλα θέματα πέραν των τηλεοπτικών μπορούν να τεθούν σε άτυπη γενική συνέλευση της ομοσπονδίας μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου.