ΒΟΜΒΑ κίνηση (σκέψεις) ΚΟΠ για τα τηλεοπτικά!

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την διαχείριση των τηλεοπτικών. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές της ιστοσελίδας μας www.kerkida.net η ηγεσία της ΚΟΠ είναι έτοιμη να αποχωρήσει από την διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, κάτι που αν γίνει θα αφήσει μόνα τους τα σωματεία να διαπραγματευτούν τα νέα τους συμβόλαια

Οι σκέψεις που γίνονται από την ΚΟΠ είναι σοβαρές, μετά την πρόσφατη συνάντηση των σωματείων, τα οποία όπως φαίνεται ευνοούν την ιδιωτική συνεκμετάλλευση των δικαιωμάτων τους.Πάντως η κίνηση των σωματείων φαίνεται πως βολεύει την ΚΟΠ και τους αξιωματούχους της λόγω των πολλαπλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κατά καιρούς έχοντας την ευθύνη της διαχείρισης. Αυτά κινούνται κυρίως σε δύο άξονες.

ΠΡΩΤΟ στο ύψος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που απαιτούν οι ομάδες και ΔΕΥΤΕΡΟ γιατί οι προυπολογισμοί των σωματείων έπρεπε να συνάδουν με τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα.

Τα σωματεία στην σύσκεψη κατέληξαν πως με την δική τους παρέμβαση και πρωτοβουλία για ιδιωτική συνεκμετάλλευση των δικαιωμάτων τους θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν καλύτερα/ψηλότερα συμβόλαια.

Εν αναμονή των εξελίξεων φαίνεται πάντως ότι αν η κατάληξη είναι αυτή να διευκολύνει την ΚΟΠ και θα της αφαιρέσει ένα διαχρονικό και σοβαρό πονοκέφαλο.