ΑΝΤΡΟΣ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ ΣΤΟ KERKIDA.NET: "Δεν μπορώ να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας"

Μετά την σημερινή ανακοίνωση της ΚΟΠ αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, επικοινωνήσαμε με τον Άντρο Καραπατάκη ο οποίος είχε εξουσιοδοτηθεί από τους προέδρους των υπόλοιπων Σωματείων ώστε να μελετήσει το θέμα των τηλεοπτικών και να επανέλθει με πρόταση προς την Ομοσπονδία.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ανέφερε αρχικά στo www.kerkida.net... "Καταρχάς πρέπει να πούμε πως η ΑΕΚ ήταν πάντα με την CYTA, με την οποία είχαμε ένα καλό συμβόλαιο. Πριν δυο χρόνια μας ζητήθηκε να ενταχθούμε στην ΚΟΠ TV και το κάναμε για να βοηθήσουμε και τα μικρότερα Σωματεία. 

Μου ζητήθηκε στην συνάντηση που κάναμε με τους υπόλοιπους προέδρους πριν μερικές μέρες, να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας για το μέλλον των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Μελέτησα την πρόταση το Σαββατοκύριακο και αντιλήφθηκα ότι αυτή την στιγμή δεν έχω τον χρόνο να το αναλάβω και να το κάνω σωστά, αν και το θεώρησα μεγάλη πρόκληση για μένα. Δυστυχώς είναι κάτι που προνοεί μακροχρόνια δέσμευση και απαιτεί πάρα πολλές ώρες τις οποίες δεν διαθέτω αυτή την στιγμή λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έχω στα επαγγελματικά, στην ΑΕΚ, με την επέκταση του γηπέδου και τα οικογενειακά μου. Ενημέρωσα χθες τα σωματεία και την ΚΟΠ ότι δεν μπορώ να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας. Το εξήγησα στους άλλους προέδρους οι οποίοι έδειξαν κατανόηση".

Σε ερώτηση για την απόφαση της ΚΟΠ και πως αυτή αλλάζει το σκηνικό, ο κ. Καραπατάκης μας ανέφερε: "Σήμερα ενημερωθήκαμε με την επιστολή της ΚΟΠ και φαίνεται πως η Ομοσπονδία δεν θέλει να προχωρήσει το θέμα. Εμείς ως ΑΕΚ πάντως δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει τι θα κάνουμε, εξάλλου έχουμε ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο και έχουμε χρόνο μπροστά μας".