ΠΛΑΝΟ Κουτσοκούμνη (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Με... απορίες και ερωτηματικά έγινε δεκτή η χθεσινή ανακοίνωση της ΚΟΠ σχετικά με τα σωματεία Β΄ κατηγορίας τα οποία καλούσε να μην πωλήσουν τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα 

Η επιστολή της ΚΟΠ προς τα Σωματεία:
"Σας πληροφορούμε ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου προτίθεται να εκμεταλλευτεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Β’ Κατηγορίας, περιόδου 2019/2022, ξεχωριστά και ως εκ τούτου, σας καλούμε όπως μη προβαίνετε στην πώληση των τηλεοπτικών σας δικαιωμάτων της πιο πάνω περιόδου".

Το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ αναζήτησε πληροφορίες αναζητώντας την ουσία της συγκεκριμένης ανακοίνωσης. Σύμφωνα με τα όσα συγκεντρώσαμε ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης επεξεργάζεται συγκεκριμένο πλάνο με το οποίο θα δώσει... ζωή στην Β΄ κατηγορία. Το θέμα των τηλεοπτικών είναι απόλυτα συνυφασμένο για αναβάθμιση της κατηγορίας η οποία ούτως ή άλλως με την μείωση των ομάδων σε 12 θα αποκτήσει δυναμική και αυξημένο ενδιαφέρον.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης αναμένεται πολύ σύντομα να συζητήσει το πλάνο με άλλα στελέχη και απ΄ κει και πέρα θα ενημερωθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι. 

Επί της ουσίας τα σωματεία θα βγουν κερδισμένα με τα συμβόλαια που θα υπογράψουν και την ίδια ώρα η... υποβαθμισμένη κατηγορία θα κερδίσει πολλά, θα ανανεωθεί και δεν θα είναι πλέον η καταστροφή των ομάδων όταν θα αγωνίζονται σε αυτή.