Μεγάλη επιτυχία για Στηβ: Έσπασε... κατάρα 64 χρόνων! (Φώτος)

Ο συμπατριώτης μας προπονητής, Στηβ Κωνσταντινίδης έγραψε ιστορία στην Ινδία, στην οποία είναι ομοσπονδιακός τεχνικός. Η Ινδία επικράτησε εκτός έδρας της Μυανμάρ, με την νίκη αυτή να είναι η πρώτη εκτός έδρας απέναντι στην συγκεκριμένη χώρα μετά από 64 χρόνια! (Οκτώβρη του 1953).

Σε δηλώσεις του ο Στηβ ανέφερε…

«Μας βάζει στην θέση που θέλαμε να είμαστε. Όλες οι ομάδες θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους και να προσπαθήσουν να πάρουν κάτι εκτός έδρας. Με βάση αυτή την λογική , έχουμε κερδίσει ένα εκτός έδρας χρυσό.

Είμαι χαρούμενος που έχουμε σπάσει την  κατάρα με την Μιανμάρ που κρατούσε 64 χρόνια. Είμαι χαρούμενος επίσης που έχουμε πια απαλλαγεί από την ταμπέλα του ότι δεν είμαστε σε θέση να κερδίσουμε εκτός έδρας αγώνες, κάτι που είχαμε για πολύ καιρό,

Όταν κοιτάς την σημασία και το τι σημαίνει στο Ινδικό ποδόσφαιρο, αυτή είναι ίσως μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην πρόσφατη ιστορία του. Αν το κοιτάξει κανείς από μέσα, είναι κάτι μεγαλύτερο από τεράστια νίκη. Τώρα πρέπει να οικοδομήσουμε πάνω σε αυτό».