Η ΚΟΠ... αλλάζει επίπεδο

Aλλάζει επίπεδο η ΚΟΠ, που... ακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις. Η Ομοσπονδία προγραμματίζει να μεταδίδει ζωντανά αγώνες και άλλες εκδηλώσεις μέσα απ' το youtube. Η ανακοίνωση αναφέρει...

"Η ΚΟΠ ζητά προσφορές για παροχή υπηρεσιών ζωντανής διαδικτυακής μετάδοσης (live streaming) εντός έδρας ποδοσφαιρικών αγώνων Εθνικών Ομάδων και άλλων εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας. H ζωντανή μετάδοση θα γίνεται μέσω της σελίδας της ΚΟΠ στο you tube.
 
Για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, απαιτείται η κάλυψη με δύο τουλάχιστον κάμερες ποιότητας UHD (ULTRA HIGH DEFINITION) καθώς και η δυνατότητα σχολιασμού.
 
Να ληφθεί υπόψη στην προσφορά ότι οι αγώνες ή και τα γεγονότα που θα καλύπτονται  θα διεξάγονται σε διάφορες επαρχίες. Επίσης, σε γήπεδα που δεν υπάρχει ικανοποιητική παροχή διαδικτύου, η σύνδεση θα είναι ευθύνη της εταιρείας που θα αναλάβει την προσφορά για το live streaming. Στην προσφορά θα πρέπει να αναφέρεται το κόστος μετάδοσης του κάθε αγώνα ξεχωριστά, ανά επαρχία καθώς και το κόστος κάλυψης ανά εκδήλωση.
 
Οι προσφορές να είναι σφραγισμένες και να φθάσουν στα γραφεία της ΚΟΠ (υπόψην κ. Κυριάκου Γιωργαλλή) ταχυδρομικώς (Τ.Θ. 25071,1306 Λευκωσία) ή δια χειρός, ή με υπηρεσία ταξί (Οδός Αχαιών 10, Έγκωμη), σε κλειστό φάκελο όχι αργότερα από το μεσημέρι (12:00) τη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017.
 
Για περισσότερες λεπτομέρειες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο Γραφείο Τύπου ΚΟΠ, τηλ: 22 352341".