"Στηβ: Ο άνθρωπος με το μαγικό ραβδί" (δηλώσεις)

Η Ινδία του Στηβ Κωνσταντινίδη κάνει εξαιρετική πορεία. Μετρά έξι σερί νίκες σε επίσημα και φιλικά ματς και πριν μερικές μέρες έσπασε παράδοση 64 χρόνων αφού κέρδισε εκτός έδρας την Μιανμάρ.

Στην Ινδία ο συμπατριώτης μας τεχνικός αποθεώνεται όπως είναι φυσιολογικό. Σημερινό άρθρο τιτλοφορείται: "Στηβ Κωνσταντινίδης: Ο άνθρωπος με το μαγικό ραβδί" στο οποίο φιλοξενούνται και δηλώσεις του...

"Όταν ανέλαβα για δεύτερη φορά είπα ότι θα υπάρξουν καλές μέρες και πολύ περισσότερο θα υπάρξουν άσχημες μέρες. Χρειαζόμασταν χρόνο να ορίσουμε τον χαρακτήρα μας και να αλλάξουμε κάποιες από τις συνήθειές μας για να φέρουμε την ομάδα να παίζει στο επίπεδο που αρμόζει στην Ινδία.. 

Στο ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει μόνο με εκείνους που είναι στο προσκήνιο. Αφορά όλη την ομάδα από τους παίκτες, το ιατρικό προσωπικό, τον εκπρόσωπο τύπου, τον φροντιστή. Όλοι είναι μέρος και τα συγχαρητήρια πάνε σε όλους.

64 χρόνια είναι πολύς καιρός, πάρα πολύς πράγματι. Μου είχαν πει ότι η Μιανμάρ ήταν πάντα το... φάντασμα της Ινδίας αλλά δεν ήξερα αυτό το μέρος της προϊστορίας. Οι παίκτες και εγώ ήμασταν αγέννητοι. Είμαι χαρούμενος που σπάσαμε αυτή την κακή παράδοση και που ξεφορτωθήκαμε την ταμπέλα ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε εκτός έδρας".