Ισοπαλία με ΕΞΙ γκολ από το ημίχρονο! (Φώτος)

Ο λιγοστός κόσμος που βρέθηκε στο «Μακάρειο» και παρακολούθησε τον αγώνα ανάμεσα σε Δόξα και Εθνικό, θα έχει να λέει ότι έζησε από κοντά ένα ματς το οποίο έληξε ισόπαλο 3-3, με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο μέρος! Έξι γκολ στο πρώτο ημίχρονο, κανένα στην επανάληψη και οι δύο ομάδες… συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία, η οποία δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο της Δόξας για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Δεκάλεπτο με γκολ και δοκάρι!

Με ενδιαφέρον ξεκίνησε το παιχνίδι, με το πρώτο δεκάλεπτο να συμπληρώνεται με ένα γκολ και ένα δοκάρι! Στο 7’, στην πρώτη αξιόλογη φάση ο Εθνικός πήρε το προβάδισμα με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κιπιάνι που αιφνιδίασε τον Χατζηφραγκίσκου και στο 10’ η Δόξα… άγγιξε το γκολ όμως σουτ του Γκόμες σταμάτησε στο δοκάρι.

Γρήγορη απάντηση

Η πίεση της Δόξας... καρποφόρησε και η ισοφάριση ήρθε αρκετά νωρίς, στην επόμενη καλή τη φάση. Στο 16’ μετά από άψογη πάσα του Γκόμες, ο Μπραούλιο πέρασε και τον Μπογκαντίνοφ και σε κενή εστία δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει ξανά και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, στο 1-1.

Απάντηση στην... απάντηση και 1-2!

Οι χαρές δεν κράτησαν πολύ για τους γηπεδούχους, αφού ο... killer Ζελάγια χτύπησε ξανά! Στο 26' και ενώ η Δόξα έδειχνε να στέκει καλύτερα στο γήπεδο, ο Αργεντινός φορ του Εθνικού από μακρινή θέση επιχείρησε ένα σουτ ξεγελώντας τον Χατζηφραγκίσκου για το 2-1, κόντρα στην ροή του αγώνα.

Σε τρία λεπτά... ανατροπή!

Μέσα σε τρία λεπτά, η Δόξα όχι απλά ισοφάρισε, αλλά έφερε και… τούμπα το ματς! Στο 32’ αρχικά έκανε το 2-2 με τον Ενινφούλ από κοντά να πλασάρει εύστοχα  αφού πήρε το… ριμπάουντ από το σουτ του Ρούντι στο δοκάρι και στην συνέχεια στο 35’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκόμες, ο Μπραούλιο με κεφαλιά… έγραψε το 3-2!

Και 3-3 έχουμε!

Φοβερά πράγματα στο "Μακάρειο" με τον Εθνικό να σκοράρει για το 3-3 στο 41'! Ο Ζελάγια έφυγε στην αντεπίθεση, η προσπάθεια του ανακόπηκε και έφτασε στον Κυπριανού ο οποίος από κοντά ήταν εύστοχος ισοφαρίζοντας σε 3-3, έξι λεπτά μετά την... ολική ανατροπή της Δόξας!

Τίποτα αξιόλογο

Χωρίς κάτι αξιόλογο στο ξεκίνημα του β' μέρους. Ο ρυθμός και η επιθετικότητα που έδειξαν οι δύο ομάδες μειώθηκε αισθητά και μέχερι το 65' δεν σημειώθηκε κάποια σημαντική φάση μπροστά από τις δύο εστίες, με την εικόνα να είναι ακριβώς αντίθετη με αυτήν του πρώτου ημιχρόνου.

Ευκαιρία με Ζελάγια

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Εθνικός... άγγιξε την νίκη με τον Ζελάγια ο οποίος έφυγε μόνος απέναντι στον Χατζηφραγκίσκου, έκανε το πλασέ αλλά ο γκολκίπερ της Δόξας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα, ο οποίος ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 3-3.

Δόξα: Χατζηφραγκίσκου, Παουλίνιο, Ρούντι (67'Γκουλόν), Ρεδόνδο, Γκόμες, Μπραούλιο, Κορομινάς, Λεονάρντο, Φοφανά, Ενινφούλ, Σεράν.

Εθνικός: Μπογκαντίνοφ, Στόιτσιεφ, Αράμπαλ, Κιπιάνι (90'Παπαγεωργίου), Ενέσκου, Κυπριανού (74'Χατζηβασίλης), Φιλίποφ, Κρατσιούνοφ, Αρέστη (77'Ιλουρίντζε), Ντόβπνια, Ζελάγια.

Κίτρινες: Σεράν, Ρούντι, Λεονάρντο - Αρέστη, Φιλίποφ, Κρατσιούνοφ.

*Διαιτητής της αναμέτρησης ο Λούκας Σωτηρίου με βηθούς τους Γιώργο Σάββα και Κυριάκου Κυριάκου.

Tα ρεπορτάζ του Δόξα - Εθνικός είναι μια προσφορά της BetOnAlfa