ΣΤΟΠ και... Μεγάλη Κυρία! (φώτος)

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Ανόρθωση επί του Απόλλωνα για την 4η αγωνιστική των Play Off. Η Κυρία όντας άκρως αποτελεσματική κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 του Απόλλωνα φτάνοντας στην πρώτη της νίκη στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. STOP σ΄ένα μεγάλο σερί χωρίς ήττα για τον Απόλλωνα ο οποίος δεν κατάφερε ούτε αυτή την φορά να πάρει νίκη στο "Αντώνης Παπαδόπουλος". Ερέρο (12΄) και Ράγιος (27΄) τα γκολ της Κυρίας στο πρώτο μέρος. Η προσφυγική ομάδα προηγήθηκε με 3-0 στο δεύτερο μέρος με αυτογκόλ του Πελαγία (71΄). Μείωσε σε 3-1 ο Παπουλής στο 75΄. 

Τo www.kerkida.net ήταν στο "Αντώνης Παπαδόπουλος"

Η πρώτη τελική ήταν για την Ανόρθωση στο 3΄. Ο Ράγιος ήταν αυτός που βρέθηκε λίγο έξω από την περιοχή όμως το σουτ του κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Μπρούνο Βάλε. Στο 9ο λεπτό απάντησε ο Απόλλωνας με μεγάλη ευκαιρία. Ο Χάμπος άλλαξε την μπάλα με τον Ντα Σίλβα, αυτή έφτασε στον Παπουλή εντός της περιοχής όμως το πλασέ του Ελλαδίτη σταμάτησε ο Παπαδόπουλος. 

ΓΚΟΛ ο Ερέρο

Στο 12ο λεπτό η Ανόρθωση κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ερέρο. Ο Ράγιος ήταν αυτός που εκτέλεσε το φάουλ με σέντρα στην περιοχή εκεί όπου ο Ερέρο πήδηξε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Βάλε.

Ο Απόλλωνας απ΄όταν δέχτηκε το γκολ και έπειτα από οδηγίες του Σωφρόνη Αυγουστή πίεσε ψηλά την Ανόρθωση η οποία προσπάθησε να κρατήσει μπάλα και να ηρεμήσει το παιχνίδι της. Στο 25ο λεπτό ο Απόλλωνας κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, ο Ντα Σίλβα το εκτέλεσε δίνοντας την μπάλα πλάγια στον Παπουλή, ο δεύτερος σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Πελαγίας έπιασε την κεφαλιά η οποία κατέληξε στα χέρια του Παπαδόπουλου.  

Φανταστικό χτύπημα και 2-0!

Στο 27ο λεπτό και πάλι από στημένο η Ανόρθωση έκανε τα τέρματα της δύο με τον Ράγιος. Ο Ισπανός εκτέλεσε καταπληκτικά το φάουλ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το τοίχος και με τα φάλτσα που είχε πήγε στα δίκτυα του Βάλε για το 2-0. 

Όπως ήταν φυσικό η Ανόρθωση πήρε τα πάνω της μετά και το δεύτερο τέρμα. Οι παίκτες του Ρόνι Λέβι παίζοντας πιο ελεύθερα από τον αντίπαλο, κρατούσαν για περισσότερη ώρα την μπάλα φτάνοντας σε άλλες δύο περιπτώσεις στα καρέ του Βάλε. Στο 38ο λεπτό ο Ράγιος έπειτα από ωραίο συνδυασμό με τον Καμπρέρα γύρισε με τακουνάκι την μπάλα στο πέναλτι εκεί όμως που απομάκρυναν οι αμυντικοί του Απόλλωνα. Στο επόμενο λεπτό ο Σίβού έπειτα από κόρνερ έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα αφού κόντραρε κατέληξε στον Βάλε.

Ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Καμπρέρα έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα και από πλάγια αστόχησε στο σουτ που επιχείρησε. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους. 

Δεύτερο ημίχρονο 

Στο 49ο λεπτό ο Απόλλωνας έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Πίεχ από αριστερά γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι εκεί όπου ο Παπουλής απέναντι από τον Παπαδόπουλο με πλασέ δεν βρήκε στόχο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο 15λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Η δεύτερη κλασική ευκαιρία ήρθε και πάλι με τον Παπουλή στο 60΄. Προηγήθηκε ωραία σέντρα του Πέδρο από δεξιά εκεί όπου ο Ελλαδίτης με προβολή έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου. 

Τρία λεπτά πριν το 70΄ ο Αρκάντιους Πίεχ με συρτό σουτ στον άξονα και λίγο έξω από την περιοχή της Ανόρθωσης απείλησε εκ νέου για τον Απόλλωνα όμως η μπάλα πέρασε άουτ.   

Αυτογκόλ και 3-0!

Η Ανόρθωση κατάφερε να κάνει το 3-0 με την συνδρομή του Απόλλωνα. Στο 71΄ ο Ολιβέιρα σέντραρε από αριστερά με τον κεντρικό αμυντικό του Απόλλωνα να στέλλει την μπάλα στα δίκτυα του Βάλε με το κεφάλι. 

Μείωση με Φώτη

Στο 75ο λεπτό ο Απόλλωνας κατάφερε να μειώσει στο σκορ με το Παπουλή. Ο Πίεχ από δεξιά, γύρισε στην μικρή περιοχή εκεί όπου ο Ελλαδίτης αυτή την φορά δεν λάθεψε στέλλοντας την μπάλα στα δίκτυα του Παπαδόπουλου για το 3-1. 

Στο 90+1 ο Παπαδόπουλος έκανε μεγάλη επέμβαση! Ο κίπερ της Ανόρθωσης είπε "ΟΧΙ" στον Μαγκλίτσα ο οποίος με σουτ εντός της μικρής περιοχής προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα. 

ΑΝΟΡΘΩΣH: Παπαδόπουλος, Σάντος, Γκάμπριελ, Ερέρο, Καλντερόν, Βίκτορ, Σεχού (78΄ Γιαννούλης) Ράγιος, Καρλίτος (63΄ Οικονομίδης) Ολιβέιρα, Καμπρέρα (87΄ Άλβες)

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Βάλε, Σέρτζιο, Πελαγίας, Βινίσιους, Βασιλείου (77΄ Γκόμες), Ρέινολντς (46΄ Σαρδινέρο), Κυριάκου, Άλεξ (46΄ Πίεχ), Πέδρο, Παπουλής, Μάγκλιτσα.

Tα ρεπορτάζ του ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Απόλλωνα είναι μια προσφορά της BetOnAlfa