ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ποιος φταίει για την πορεία της Ομόνοιας!!!

Οι εποχές έχουν αλλάξει και στην Ελλάδα έχουν αρχίσει να ασχολούνται περισσότερο με το Κυπριακό πρωτάθλημα.

Λίγο η σταδιακή άνοδος του πρωταθλήματος μας και λίγο τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχεδόν όλες οι Ελλαδικές ομάδες, τις έχουν… στρέψει προς τα μέρη μας για επίδοξους μεταγραφικούς στόχους.

Τα ρεπορτάζ που διαβάζουμε καθημερινά είναι πολλά, με ονόματα και λεπτομέρειες. Τα περισσότερα όμως είναι εκτός πραγματικότητας και όλοι μας πλέον θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ως προς το τι αναπαράγουμε και τι θεωρούμε ως υπαρκτό.

Τελευταίο παράδειγμα, ένα δημοσίευμα που… ψαρέψαμε και αφορά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Δημήτρη Χριστοφή. Ένα ενδιαφέρον που είναι απολύτως φυσικό να υπάρχει αφού ο διεθνής άσος πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις, ωστόσο το περιεχόμενό του… ξεφεύγει. Αφενός αναφέρει ότι ο δρόμος για την μεταγραφή άνοιξε αφού η Ομόνοια έμεινε εκτός Ευρώπης (απομένουν 6 αγώνες, 18 βαθμοί για διεκδίκηση) και είναι στο -4 από την 4η θέση και αφετέρου, αναφέρει ότι ο κόσμος της Ομόνοιας χρεώνει την αποτυχία στον Δημήτρη, καταλογίζοντας του ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!!

ΑΔΕΛΦΙΑ αν δεν ήταν ο Τζίμης (και 2-3 άλλοι παίκτες πχ Ντάρμπισαϊρ) η Ομόνοια θα ήταν στο δεύτερο γκρουπ! Ακόμα και αν τελικά μείνει εκτός Ευρώπης και αποχωρήσει, ο Χριστοφή θα είναι ο τελευταίος που θα έχει ευθύνη!

Καλημέρα σας και φτάνει να μας υποτιμάτε... Ρίξτε και μια ματιά στους αγώνες ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός!