ΡΕΦίνιο/Επίμαχες (Ομόνοια-ΑΕΛ)

Ο ΡΕΦίνιο παρακολούθησε τα στιγμιότυπα του αγώνα Ομόνοια-ΑΕΛ από την Primetel και σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις.

*** Στο 27΄ ο Ματ Νταρμπισάιαρ φεύγει από κανονική θέση και ο Β΄ βοηθός σωστά άφησε κάτω την σημαία και συνεχίστηκε ο αγώνας.

*** Στο 62΄ η ΑΕΛ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κατελάρη στον Σάσι. Τα ριπλέι δείχνουν καθαρά πως ο αμυντικός της Ομόνοιας δεν έρχεται σε καμία επαφή με τον αντίπαλο ο οποίος πέφτει μόνος όταν του ξεφεύγει η μπάλα.

*** Στο 64΄ ο Β΄ βοηθός ορθά υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ τον Χάρη Κυριάκου. Όταν έγινε η πάσα προς τον παίκτη της ΑΕΛ αυτός ήταν καθαρά πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό.

*** Στο 65΄ ανακόπτεται ο Ντάρμπισάιαρ με οφσάιντ. Η επανάληψη δείχνει πως το πόδι του αμυντικού καλύπτει μεγάλο μέρος του σώματος του αντιπάλου. Οριακή, δύσκολη φάση... Τέτοια που οι βοηθοί πιστώνονται οποια απόφαση και να πάρουν.

*** Στο 71΄ η ΑΕΛ ζήτησε χέρι-πέναλτι μετά από εκτέλεση φάουλ. Στην επανάληψη της φάσης φαίνεται καθαρά πως ο Χριστοφή με την τοποθέτησή του δεν αύξησε τον όγκο του σώματος. Ήταν μία φυσιολογική κίνηση...

*** Στο 88΄ σε επίθεση της ΑΕΛ ο Β΄΄ βοηθός αφήνει την φάση να εξελιχθεί. Φαίνεται πως ένα μεγάλο μέρος του σώματος του αμυντικού καλύπτει τον επιθετικό της ΑΕΛ του οποίου είναι πιο μπροστά το γόνατο του. Οριακή και συνάμα πολύ δύσκολη φάση.