Οι Ευχές των ομάδων...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση εύχονται οι ομάδες μας...

Άρης: Η οικογένεια του Αρη Λεμεσου ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. Μακάρι το Άγιο  Φως της Αναστάσεως να φωτίσει και τις καρδιές όλου του κόσμου.

Αλκή: Το Δ.Σ της ομάδας μας εύχετε σε όλο το κόσμο καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

ΑΕΚ: Ο Πρόεδρος κ. Άντρος Καραπατάκης, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές, οι αθλητές, αθλήτριες και το προσωπικό της Αθλητικής Ένωσης Κίτιονς (ΑΕΚ) Λάρνακας σας εύχονται Καλό Πάσχα!

ΑΠΟΕΛ (Σωματείο): Ο Πρόεδρος, η διοίκηση και όλα τα τμήματα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ εύχονται σε όλο τον κόσμο καλό Πάσχα

Ανόρθωση: Ολόκληρη η οικογένεια της Ανόρθωσης, σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Χαρούμενη Πασχαλιά. Ευχή όλων μας, το φετινό να είναι το τελευταίο Πάσχα που γιορτάζουμε μακριά από την αγαπημένη Αμμόχωστο, τα σκλαβωμένα χωριά και πόλεις μας.  Είθε, η Ανάσταση του 2018, να γιορταστεί πάνδημα και ελεύθερα, στις σκλαβωμένες σήμερα εκκλησιές και μοναστήρια μας. Μακάρι, η Ανάσταση του Θεανθρώπου να φέρει και την Ανάσταση της πολύπαθης και μαρτυρικής μας πατρίδας. Καλή Ανάσταση!

ΑΕΛ: Η Αθλητική Ένωση Λεμεσου εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους! Χρόνια Πολλά.

Νέα Σαλαμίνα: Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου εύχεται σε όλο τον κόσμο Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά. Ελπίζουμε η φετινή Ανάσταση να σημάνει και την Ανάσταση της αγαπημένης μας Αμμοχώστου, δίνοντας μας το δικαίωμα να επιστρέψουμε στις πατρογονικές μας εστίες.
Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά!

AΠΟΕΛ: Ο ΑΠΟΕΛ εύχεται Καλό Πάσχα σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Υγεία σε όλους και ελευθερία στην Κύπρο!