Στη Λεμεσό το κύπελλο και τέταρτο σερί τρεμπλ! (βίντεος/φώτος)

Η κυριαρχία του Sabbianco Απόλλων στο γυναικείο βόλεϊ συνεχίστηκε και φέτος. Τα κορίτσια του Γιάννη Γιαπάνη κέρδισαν στον τελικό κυπέλλου την Ανόρθωση με 3-1 το βράδυ της Παρασκευής και έφτασαν στο 4ο σερί τρεμπλ! Το www.kerkida.net είναι στο "Θεμιστόκλειο"...

Πραγματικά καταπληκτικό το πρώτο σετ, όπου ο Απόλλωνας ξεκίνησε πιο δυνατά και έδειχνε να ελέγχει και να πλησιάζει το 1-0. Στα μισά περίπου, όμως, η Ανόρθωση ανέβηκε και έκανε ντέρμπι το σετ. Οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο στα τελευταία λεπτά και η "Κυρία" τελικά το κατέκτησε με 27-25.

Αντίθετα στο 2ο σετ τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά και ο Απόλλωνας δεν άφησε και πολλά περιθώρια στην αντίπαλό του. Με όπλο το εξαιρετικό σερβίς, τα κορίτσια του Γιάννη Γιαπάνη πήραν διαφορά ασφαλείας 1-8 στο ξεκίνημα και συνεχίζοντας με τον ίδιο ρυθμό, έφτασαν στο 25-7, κάνοντας το 1-1.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο ξεκίνημα του 3ου σετ, με τον Απόλλωνα να μπαίνει δυνατά στους πρώτους πόντους. Ωστόσο άμεσα οι παίκτριες του Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς αντέδρασαν και μπήκαν στο ματς. Δεν τα κατάφεραν στη συνέχεια να ακολουθήσουν τον ρυθμό της Λεμεσιανής ομάδας, όμως, έτσι το 2-1 έγινε με το 25-16 του Απόλλωνα.

Με την πλάτη στον τοίχο, η Ανόρθωση δεν είχε επιλογή από το να τα δώσει όλα στο 4ο σετ και έτσι έκανε. Κοίταξε στα μάτια τον Απόλλωνα - όπως και στο πρώτο σετ - όμως στο τέλος η εμπειρία της Λεμεσιανής ομάδας οδήγησε στο 26-24 και στην ολοκλήρωση του 4ου σερί τρεμπλ!

1ο σετ: Ανόρθωση  27 - 25  Απόλλων
2ο σετ: Ανόρθωση  7  -  25  Απόλλων
3ο σετ: Ανόρθωση  16  -  25  Απόλλων
4ο σετ: Ανόρθωση  24  -  26  Απόλλων