ΡΕΦίνιο/επίμαχες (Ομόνοια-ΑΕΚ)

Ο ΡΕΦίνιο παρακολούθησε τα στιγμιότυπα από την primetel και σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις του αγώνα Ομόνοια-ΑΕΚ.

*** Σωστά υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ παίκτης της ΑΕΚ στο 1ο λεπτό. Ήταν αρκετά πιο μπροστά όταν δέχθηκε την μπαλιά.

*** Στο 9΄ η ΑΕΚ πάει στην επίθεση με τον Ακοράν να καλύπτεται. Στη συνέχεια ο παίκτης της ΑΕΚ πέφτει στην έξοδο του Παναγή. Δεν υπάρχει παράβαση από τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας.

*** Στο 23΄σοβαρό λάθος από τον Β΄ βοηθό ο οποίος υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ τον Κλέιτον που καλυπτόταν καθαρά από αμυντικό της ΑΕΚ.

*** Στο 33΄σωστά ο πρώτος βοηθός σταμάτησε επίθεση της ΑΕΚ αφού ο Φλοριάν ήταν εκτεθειμένος.

*** Στο 43΄ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ. Ο Σοιλέδης όπως φαίνεται στα ριπλέι βρίσκει τον Φλοριάν στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα. Ο παίκτης της ΑΕΚ στο ξεκίνημα της φάσης είναι ελάχιστα πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό της Ομόνοιας. Όπως έχουνμε αναφέρει πολλές φορές στις αναλύσεις μας σε τέτοιες περιπτώσεις το πλεονέκτημα ανήκει στον επιθετικό και με βάση αυτό σωστά ο βοηθός άφησε κάτω την σημαία.

*** Στο 51΄ σε μαρκάρισμα του Μουρίγιο πέφτει ο Ντάρμπισάιαρ. Οι επαναλήψεις δικαιώνουν τον διαιτητή που δεν σφύριξε παράβαση αφού δεν υπήρχε.

*** Στο 72΄ ο Ντάρμπισάιαρ έχει πλάτη τον Μόισοφ και την στιγμή που προσπαθεί να κοντρολάρει την μπάλα το κεφάλι του συγκρούεται με τον αντίπαλο και σωριάζεται στο έδαφος. Δεν υπήρχε παράβαση από τον αμυντικό ο οποίος ήταν στο μαρκάρισμα με φυσιολογικό τρόπο.

*** Στο 87΄ σωστη η υπόδειξη για οφσάιντ σε βάρος της Ομόνοιας...