ΡΕΦίνιο/επίμαχες (ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση)

Ο ΡΕΦίνιο παρακολούθησε τις φάσεις του αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση και σχολιάζει επίμαχες φάσεις.

*** Στο 36ο λεπτό η Ανόρθωση σημειώνει γκολ. Στην εκτέλεση του φάουλ ο Ράγιος, ο Καλδερόν κάνει πισινή κεφαλιά και η μπάλα καταλήγει στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Γιαννούλης την επαναφέρει μπροστά στο τέρμα. Εκεί παρεμβαίνει ο Ολιβέιρα που διεκδικεί μαζί με τον ΜΙλάνοφ την μπάλα. Φαίνεται να την βρίσκει ο πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης... Από εκεί ξαναγίνεται κάτοχος ο Γιαννούλης που βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Τα ριπλέι δεν είναι 100% διαφωτιστικά ωστόσο περισσότερο φαίνεται η μπάλα να πήγε στον Γιαννούλη από την προβολή του Ολιβέιρα. Πρέπει να σημειωθεί πως αν τελευταίος βρήκε την μπάλα ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ τότε δεν υπήρχε παράβαση. Ωστόσο με βάση την εικόνα που έχουμε μάλλον την μπάλα βρήκε ο μέσος της Ανόρθωσης.

*** Στο 56ο λεπτό φάουλ από τον Μιλάνοφ στον Καλό. Ο Βούλγαρος που ήδη είχε κίτρινη κάνει ένα... γεμάτο φάουλ το οποίο ήταν για δεύτερη κάρτα και αποβολή.

*** Στο 79΄ ο Γιαννούλης ανοίγει το χέρι του, αυξάνει το όγκο του σώματός του ακουμπώντας την μπάλα. Υπήρχε πέναλτι το οποίο δεν υποδείχθηκε από τον διαιτητή.

ΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ περαιτέρω φάσεις για σχολιασμό θα επανέλθουμε.