Τα... κανόνια στην εξίσωση!

Ματσάρα αναμένεται να παρακολουθήσουμε το απόγευμα της Τετάρτης στο "Τσίρειο", ανάμεσα σε Ανόρθωση και Απόλλωνα.

Αμφότερες οι δύο ομάδες θέλουν σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς, για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για να εξασφαλίσουν το... εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Για να μπορεί να θεωρηθεί κάποιο αποτέλεσμα σκορ πρόκρισης, δεδομένα θα πρέπει να έχει γκολ. Γι' αυτό και οι δύο ομάδες... ποντάρουν πολλά σε δύο παίκτες τους.

Από την μία ο Απόλλωνας, έχει ως νούμερο ένα απειλή τον Άντον Μάγκλιτσα, έναν παίκτη που αποδειγμένα έχει την αίσθηση του γκολ ενώ εξίσου αξιόπιστος είναι και ο Αρκάντιους Πίεχ. Ο πρώτος έχει 11 γκολ και ο δεύτερος 10, σε όλες τις διοργανώσεις.

Και από την άλλη η Ανόρθωση. Ο Αντρέ Άλβες παραμένει ο πιο αξιόπιστος γκολτζής της ομάδας, με τον σταθερό καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν Αϊράμ Καμπρέρα να ακολουθεί. Ο πρώτος έχει 16 γκολ φέτος (10 με την ΑΕΚ και 6 με την "Κυρία" και ο δεύτερος 7 γκολ.

Μάγκλιτσα και Άλβες έχουν κοινή πορεία, μιας και τον τελευταίο καιρό είναι σε... κάμψη.  Ο Μάγκλιτσα έχει να σκοράρει απ' τις 27 Φεβρουαρίου και ο Άλβες έχει να σκοράρει απ' τις 8 Μαρτίου. Ιδανικό παιχνίδι και για τους δύο να επιστρέψουν σε αυτό που ξέρουν πολύ καλά. Στο γκολ!