"Δεν περιμένω τους εκατομμυριούχους" (τι είπε για μεταγραφές)

Ο Άντης Λόππας μίλησε στον "Άστρα 92.8" για την κατάσταση στην Αλκή, η οποία τον προβληματίζει...

"Νιώθω ότι μετά από τρία χρόνια, τρεις ανόδους, δυο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο ερχόμαστε τώρα στην πρώτη κατηγορία και ο κόσμος δεν ανταποκρίνεται στα αιτήματα για οικονομική στήριξη. Στο συμβούλιο δεν έρχονται ικανοί άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά και δοικητικά. Με προβληματίζει το γεγονός. Δεν μπορεί να συνεχίσει το θέμα η Αλκή να είναι του Άντη Λόππα. Δηλαδή αν φύγει ο Άντης Λόππας τι θα γίνει;

Δεν είναι το οικονομικό μόνο το θέμα. Μπορεί να έρθει κάποιος με ιδέες στο συμβούλιο. Δεν είναι μόνο να βάλει κάποιος λεφτά από την τσέπη. Δεν περιμένω τους εκατομμυριούχους που θα βάλουν λεφτά. Θέλω σοβαρούς ανθρώπους, μορφωμένους που θα κάνουν δουλειά.

Δώσαμε ένα λανθασμένο μήνυμα πως όλα είναι τέλεια στην Αλκή. Δεν κοιμάμαι το βράδυ λόγω Αλκής. Πρέπει κάτι να γίνει. Υπάρχουν 1-2 αξιόλογα που ενδιαφέρθηκαν να μπουν αλλά όχι αρκετός κόσμος. Ελπίζω κάποιοι να το δουν λίγο πιο σοβαρά και να έχουμε ανταπόκριση.

Το σκηνικό δεν επηρεάζει τον προγραμματισμό, ο προπονητής έχει προχωρήσει στις επαφές για τους παίκτες που θέλει. Πιστεύουμε ότι η ομάδα που θα φτιάξουμε δεν θα κινδυνέψει να πάει διαβάθμιση. Έχουμε σχεδόν βρει όλους τους παίκτες που θέλουμε να κλείσουμε. Μένει να υπογραφούν τα συμβόλαια και να κάνουμε τις ανακοινώσεις. Μέχρι μέσα Μαΐου θα έχει ολοκληρωθεί το 90% του ρόστερ".