Φτάσαμε σε ντέρμπι... διπλής παραλλαγής!

Όπως έχει δημιουργηθεί το σκηνικό, από εβδομάδα σε εβδομάδα αλλάζουν τα δεδομένα όσον αφορά τις τρεις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημά μας.

Το ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να είναι στην κορυφή, ωστόσο βλέπει Απόλλωνα και ΑΕΚ να συνεχίζουν να απειλούν και να διεκδικούν με αξιώσεις τον τίτλο.

Η επόμενη αγωνιστική, φέρνει νέα δεδομένα. Ένα ντέρμπι το οποίο σε αντίθεση με τα περισσότερα που συνηθίζουμε να τα αποκαλούμε «τριπλής παραλλαγής», είναι… διπλής!

ΑΕΚ και Απόλλωνας είναι ισόβαθμοι στην δεύτερη θέση, είναι στο -4 από την κορυφή και το ΑΠΟΕΛ και παίζουν μαζί. Ως εκ  τούτου, η ισοπαλία δεν… παίζει στην «Αρένα»!

Πιθανό ισόπαλο αποτέλεσμα, θα είναι σαν ήττα και για τους δύο αφού όχι μόνο δεν θα μειώσουν ουσιαστικά από την κορυφή, αλλά θα δώσουν την ευκαιρία στους «γαλαζοκίτρινους» να μεγαλώσουν την διαφορά, κάνοντας και το ουσιαστικότερο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Αυτό αναμένεται να προδώσει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, μιας και όσο είναι στην ισοπαλία, αμφότερες οι δύο ομάδες θα νιώθουν ηττημένες. Υπό άλλες συνθήκες, μια ισοπαλία στο τελευταίο δεκάλεπτο τουλάχιστον την μία από τις δύο ομάδες θα την βόλευε. Στην συγκεκριμένο περίπτωση, όχι!