1.90 νίκη του ΑΠΟΕΛ, 3.70 νίκη της ΑΕΛ

Ο ένας για να κάνει άλμα για την έξοδο στην Ευρώπη και ο άλλος για να βρεθεί πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ θα αναμετρηθούν στις 18:00 στο Τσίρειο σε ντέρμπι κομβικής σημασίας και η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net με τη χορηγία της Bet On Alfa θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει όλα όσα θα γίνουν. 

Με ζωντανή ενημέρωση λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη του αγώνα, δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές, παρασκήνια, φωτογραφικό υλικό και βίντεο, για πλήρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση για το μεγάλο ντέρμπι.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αποδόσεις της Bet On Alfa για το ντέρμπι στο Τσίρειο, με το ΑΠΟΕΛ να προβάλλει σαν το φαβορί με 1.90 για να φύγει με το διπλό από τη Λεμεσό. Στο 3.70 είναι η απόδοση για νίκη της ΑΕΛ και στο 3.40 για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Όσον αφορά τον αριθμό των τερμάτων που θα σημειωθούν, στο 1.55 είναι η απόδοση στη Bet On Alfa για το under 2.5 goals, στο 2.15 για το over 2.5 goals και στο 1.86 η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 
Η Bet On Alfa προσφέρει αποδόσεις και για το ματς που θα γίνει στις 19:00 στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον Εθνικό, το οποίο επίσης θα φέρει κοντά σας ζωντανά η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net.
H νίκη της Νέας Σαλαμίνας έχει απόδοση 2.30 στη Bet On Alfa, η νίκη του Εθνικού 2.65 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.35. Στο 1.80 είναι η απόδοση τόσο για το under 2.5 goals, όσο και για το over 2.5 goals, ενώ στο 1.70 είναι η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΗΣ BET ON ALFA