ΡΕΦίνιο/επίμαχες (ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ)

Μέσω των στιγμιοτύπων από το ΡΙΚ ο ΡΕΦίνιο σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις του αγώνα ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ.

*** Στο 24΄σωστά χρεώνεται με κίτρινη κάρτα ο Μερκής. Παρόλο που δεν έβλεπε τον αντίπαλο έπαιξε ριξοκίνδυνα και σηκώνοντας το πόδι έκανε σκληρό φάουλ.

*** Παρόμοια φάση λίγα λεπτά αργότερα με σκληρό φάουλ του Τρουγιόλς στον Σωτηρίου. Ο διαιτητής σφυρίζει την παράβαση και λανθασμένα δεν χρεώνει με κίτρινη τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. 

*** Στο 32΄ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι-πέναλτι του Μερκή έπειτα από κεφαλιά του Τρουγιόλς. Το ριπλέι ξεκαθαρίζει πως η μπάλα σταμάτησε στο στήθος του αμυντικού του ΑΠΟΕΛ.

*** Στο 47΄ ο Σωτηρίου διεκδικεί την μπάλα μέσα στην περιοχή ανάμεσα σε τρεις παίκτες της ΑΕΚ. Υπάρχει διεκδίκηση, πίεση αλλά από τις επαναληπτικές προβολές δεν φαίνεται να υπήρξε παράβαση.

*** Στο 58΄ ο Αλωνεύτης κάνει την ντρίπλα απέναντι στον Μπόλιεβιτς για να μπει στην περιοχή. Ο μέσος της ΑΕΚ βάζοντας το πόδι αρχικά βρίσκει τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ και του προκαλεί την πτώση. Ο διαιτητής που ήταν στα δύο μέτρα, δεν σφύριξε την παράβαση.

*** Στο επόμενο λεπτό ο Ακοράν εκτός περιοχής του ΑΠΟΕΛ δέχεται αντικανονικό μαρκάρισμα από τον Μοράις. Και πάλι κοντά ο διαιτητής δεν σφύριξε την παράβαση.

*** Στο 88΄ ο Καταλά με τα χέρια εμποδίζει καθαρά τον Μιλάνοφ μέσα στην περιοχή. Παράβαση-πέναλτι η οποία δεν υποδείχθηκε από τον διαιτητή. Ο αμυντικός της ΑΕΚ δεν είχε καμία πιθανότητα να παίξει την μπάλα, κράτησε το αντίπαλο να μην γίνει κάτοχος της μπάλας.