Λούα Λούα/Κατεχόμενα: "Ήρθα να δω την ομορφιά της άλλης πλευράς της Κύπρου"

Ο Τρεζόρ Λούα Λούα που θα συνεχίσει την καριέρα του στα κατεχόμενα και την MERİT ALSANCAK YEŞİLOVA SK έκανε και δηλώσεις. Στην συνέντευξη οι Τ/Κ τον καλωσορίζουν στη "βόρεια Κύπρο" και αρχικά αναφέρει...

"Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ξέρω την Κύπρο - την άλλη πλευρά - αλλά τώρα ήρθα να δω την ομορφιά της άλλης πλευράς για την οποία δεν γνώριζα. Είμαι προφανώς χαρούμενος που η ομάδα και ο προπονητής με καλωσόρισαν να δουλέψω μαζί τους".

Σε ερώτηση για τις ομοιότητες της "βόρειας" με τη "νότια" Κύπρο (όπως ανέφερε η κοπέλα που έκανε τις ερωτήσεις) όσον αφορά το ποδόσφαιρο, απάντησε... "Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και είναι παγκόσμιο. Είχα την ευκαιρία να πάω στο Κατάρ και σε πολλά μέρη και το θέμα είναι να είσαι επαγγελματίας. Σε αυτή την πλευρά θέλουν να γίνουν μεγάλοι και γι' αυτό έφεραν κάποιο σαν εμένα. Ελπίζω ότι θα έρθουν πολλοί ακόμα, το πρότζεκτ είναι πολύ δυνατό. Έχω κάποιους φίλους που έπαιξαν εδώ στο παρελθόν και αν δεν πίστευα ότι δεν ήταν καλά εδώ, δεν θα ήμουν εδώ. Όπως είπα είμαι χαρούμενος. Δεν ήξερα αυτή την πλευρά αλλά όσα είδα μέχρι τώρα μου αρέσουν. Ελπίζω να βοηθήσω να ανέβει το ποδόσφαιρο, όχι μόνο η ομάδα μου αλλά όλη η χώρα, αυτή είναι η δουλειά μου".