ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ η Καρμιώτισσα! (φώτος)

Ήττα και μη αναστρέψιμη κατάσταση για Καρμιώτισσα… Ανεξάρτητα του τι θα γίνει στην αυλαία του πρωταθλήματος η τρίτη ομάδα που υποβιβάζεται είναι η Καρμιώτισσα αφού δέχθηκε την ήττα με 1-0 από τη Νέα Σαλαμίνα και σε συνδυασμό με τη νίκης της Δόξας  αποχαιρετά μαθηματικά την κατηγορία.

Ούτε με ισοβαθμία: Να σημειωθεί ότι ακόμη και με νίκη στην 10η αγωνιστική του β’ ομίλου και ήττα της Δόξας δεν ευνοείται στην ισοβαθμία (από 37).

Σενάριο για πρωτιά:  Πλέον με ισοπαλία ή ήττα του Ερμή στην αυλαία και νίκη της Νέας Σαλαμίνας επί της Δόξας παίρνει αυτή την 1η θέση του ομίλου.

Το γκολ που έγκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μακρίεφ στο 81’. 

Ξεκίνησε καλύτερα η Καρμιώτισσα…
Μετά την έλευση των πρώτων αναγνωριστικών λεπτών η Καρμιώτισσα ήταν η ομάδα που είχε περισσότερη ώρα την κατοχή στα πόδια της και προσπάθησε να γίνει επικίνδυνη.  Στο ενεργητικό της σαν καλύτερη ευκαιρία καταγράφηκε στο 6’ σε σουτ του Σταύρου που έδιωξε δύσκολα ο Βεσελόφσκι. 

Πρώτη καλή ευκαιρία για Νέα Σαλαμίνα στο 12’
Χρειάστηκε να περάσουν 12 λεπτά αγώνα για να δημιουργήσει την πρώτη της ευκαιρία η Νέα Σαλαμίνα.  Ο Μακρίεφ ξέφυγε έξυπνα του προσωπικού του αντιπάλου έκανε το σουτ και ανάγκασε τον Καιρίνο να διώξει ασταθώς. Στην επαναφορά ο Μάατσι έτρεξε να μπει στη φάση ωστόσο τον πρόλαβε αμυντικός της Καρμιώτισσας πριν κάνει το πλασέ. 

Στο 15’ η Καρμιώτισσα απάντησε με διπλή ευκαιρία με τους Πόλιανετς και Μπάρπαρο. 

Δοκάρι στο 23’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ
Στο 23’ οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από το γκολ με τον Εγγλέζου. Κερδίζοντας φάουλ σε πλεονεκτική θέση, εκτέλεσε απευθείας, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού κτύπησε στην συμβολή των δοκαριών.    

Κακό παιχνίδι στην συνέχεια…
Σε σχέση με το καλή αρχή, η συνέχεια δεν επιφύλαξε κάτι το ιδιαίτερο. Με μακρινές βαθιές μπαλιές ή διωξίματα  οι δύο ομάδες προσπάθησαν να κάνουν φάσεις όμως αυτό το στιλ παιχνιδιού αποδείχθηκε εύκολη λεία για τις άμυνες. Έτσι, με αυτά και με εκείνα η ώρα πέρασε και το ημίχρονο έμεινε στο στείρο 0-0. 

Μπόλικο άγχος και πίεση…
Το άγχος και πίεση του αποτελέσματος για αποφυγή του υποβιβασμού ήταν διάφανο στις κινήσεις των δύο ομάδων στο β’ μέρος.  Οι δυνατές μονομαχίες ήταν κυρίαρχο στοιχείο και αυτό δεν βοήθησε στο να πάρει ο αγώνας ρυθμό. Οι μεν γηπεδούχοι ξεκάθαρα ήθελαν να διαφυλάξουν το μηδέν ώστε να πάρουν τον πολύτιμο έναν βαθμό παραμονής.  Η δε Καρμιώτισσα τα έδωσε όλα στην επίθεση γιατί μόνο η νίκη ήταν το ζητούμενο. 

Μεγάλη ευκαιρία στο 72’ με Μπριζίτο 
Στο 73’ ο νεοεισελθόντας Μπριζίτο λίγο έλειψε να λυτρώσει τη Νέα Σαλαμίνα ανοίγοντας το σκορ. Με επιτόπια ντρίπλα  απελευθερώθηκε και ένα αμέσως το σουτ όμως ο Καιρίνος έδιωξε εντυπωσιακά σώζοντας την Καρμιώτισσα. 

Γκολ 1-0 στο 81’ η Νέα Σαλαμίνα με Μακρίεφ!
Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το ρίσκο που πήρε η Καρμιώτισσα και στο 81’ πέτυχε το 1-0.  Μετά από ωραία συνεργασία των Κωνσταντίνου και  Μπριζίτο, ο δεύτερος έδωσε έτοιμο γκολ στον Μακρίεφ που με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Καιρίνο.  Μετά το γκολ ακολούθησαν ξέφρενα πανηγύρια από του γηπεδούχους, ενώ την ίδια στιγμή, κυριάρχησε βουβαμάρα στους φιλοξενούμενους αφού με ήττα υποβιβάζονται. 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Τσίνα, Άντονιτς, Γκράτσι, Ελευθερίου, Κούσουλος (71' Αμπελάιρας), Σκοπελίτης, Ντουντού, Μάατσι (68' Μπριζίτο), Εγγλέζου (77' Κωνσταντίνου), Μακρίεφ

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ:  Καιρίνος, Βοσκανιάν, Όστολιτς, Βαττής (56' Όρντος), Χριστοφή (81' Πάντος), Μπάρμπαρο, Αντάμοβιτς, Δημητρίου, Σταύρου (57' Πάσεκ), Λοκόμπε, Πόλιανετς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κούσουλος (2η), Ντουντού (2η) /Δημητρίου, Βοσκανιάν, Αντάμοβιτς (2η)

-Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Χρίστος Νικολαΐδης, με βοηθούς τους Μιχάλη Σωτηρίου και Ιωάννη Λαζάρου. 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – Β’ ΟΜΙΛΟΣ (10η ):  Δόξα-Νέα Σαλαμίνα / Καρμιώτισσα-Άρης

Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της BetOnAlfa