«Αυτό πρέπει να προβληματίσει το ΑΠΟΕΛ»

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Άστρα, ο Ανδρέας Δημητρίου τόνισε ότι παρατηρούν μια προσπάθεια από πλευράς ΑΠΟΕΛ για να διαστρεβλωθεί η πραγματικότητα.

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Ομόνοιας: 

«Προτού προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε άλλη τοποθέτηση, να πούμε ότι η τελευταία παρέμβαση του προέδρου της Ομόνοιας ήταν ξεκάθαρη: Το Διοικητικό Συμβούλιο δεν κρύβεται και αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί για την κατάληξη της φετινής χρονιάς. Και αυτή είναι η αφετηρία μας για την επόμενη χρονιά. Δηλαδή η ανάλυση, η αξιολόγηση και η αυτοκριτική για το τι πήγε λάθος και για το τι θα μπορούσαμε να κάναμε διαφορετικά. Πρώτα βλέπουμε τα λάθη μας και μετά θα προχωρήσουμε παρακάτω. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως για να βγούμε πιο δυνατοί, θα πρέπει να λειτουργήσουμε με αυτόν τον τρόπο. 

Μπορεί φέτος η ποδοσφαιρική ομάδα να εφάρμοσε για πρώτη φορά ένα διαφορετικό μοντέλο λειτουργίας, μπορεί να υπήρχαν καινοτομίες, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί την εύκολη δικαιολογία.  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο η ανάληψη ευθύνης σημαίνει υποχρέωση για να διορθωθούν αυτά τα λάθη. Υπάρχει η αποφασιστικότητα για μια ισχυρή Ομόνοια σε όλα τα επίπεδα και ήδη η δουλειά προς αυτή την κατεύθυνση έχει ξεκινήσει. 

Απ' εκεί και πέρα, παρατηρούμε μια προσπάθεια από πλευράς ΑΠΟΕΛ για να διαστρεβλωθεί η πραγματικότητα. Προσπαθούν να δικαιολογήσουν αυτά που βλέπει η ποδοσφαιρική Κύπρος και γελά. Χρησιμοποιούν την κακή χρονιά της Ομόνοιας, στις αναφορές τους, για να δικαιολογούσουν αυτά που βλέπει ο κόσμος στο γήπεδο με τα οφσάιντ, τα πέναλτι και τις κόκκινες. Πέρασαν 4 μέρες και ακόμη δεν τους έχει συγχαρεί κανένας από τους συνδιεκδικητές του τίτλου. Αυτό πρέπει να  προβληματίσει το ΑΠΟΕΛ. Κάποια ελάχιστα ΜΜΕ σφυρίζουν αδιάφορα και συμπεριφέρονται λες και δεν συμβαίνει κάτι. Δεν αναζητούμε άλλοθι για τα δικά μας λάθη».

Για τον προγραμματισμό: «Ο προπονητής μας είναι στο εξωτερικό. Έχει γίνει αρκετή δουλειά. Υπάρχει αποφασιστικότητα για μια ισχυρή Ομόνοια σε όλα τα επίπεδα και ήδη έχει ξεκινήσει η δουλειά προς αυτή την κατεύθυνση».

Για Τζέισον, Καμίνσκι και Οικονομίδη: «Δεν επιβεβαιώνουμε αλλά ούτε και διαψεύδουμε. Αυτή είναι η πολιτική μας».