Οι ψηφοφορίες κοινού και τερματοφυλάκων

Ο ΠΑΣΠ γνωστοποιεί τις θέσεις των 3 κορυφαίων αποκρούσεων στη ψηφοφορία κοινού/τερματοφυλάκων για τις βραβεύσεις στα PASP FOOTBALL AWARDS 2016/17 

Αναλυτικά:

Στα PASP FOOTBALL AWARDS 2016/17 οι αποκρούσεις των Λένου Σωφρονίου, Ανδρέα Χριστοδούλου και Δημήτρη Στυλιανού βραβεύθηκαν ως οι κορυφαίες της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος, λαμβάνοντας την 3η, 2η και 1η θέση αντίστοιχα.

Για την ανάδειξη του PASP TOP SAVE λήφθηκαν υπόψη με ίση βαρύτητα η θέση που πήραν οι υποψήφιοι στην ψηφοφορία των φιλάθλων στο Facebook του ΠΑ.Σ.Π. και η θέση τους στη ψηφοφορία που έκαναν οι ίδιοι οι τερματοφύλακες μεταξύ τους.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας (κάτι που συνέβη) θα λαμβάνονταν υπόψη οι τυχών πρωτιές που θα είχαν οι υποψήφιοι στις 2 αυτές ψηφοφορίες κι αν η ισοβαθμία συνεχιζόταν η θέση τους στην ψηφοφορία των τερματοφυλάκων.

Η απόκρουση του Δημήτρη Στυλιανού πήρε τη 1η θέση (από τις 21 υποψήφιες) στις προτιμήσεις των ιδίων των τερματοφυλάκων κι αυτό ήταν που του εξασφάλισε και την πρωτιά, αφού στη ψηφοφορία του κοινού έλαβε την 5η θέση. Οι Ανδρέας Χριστοδούλου και Λένος Σωφρονίου πήραν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα στη ψηφοφορία του κοινού και σε αυτήν των τερματοφυλάκων είχαν ισοψηφήσει στην 4η θέση. Να αναφέρουμε τέλος, ότι ο τερματοφύλακας του Άρη, Νίκος Γιαννακόπουλος, πήρε την 1η θέση στη ψηφοφορία του κοινού αλλά την 12η σε αυτήν των τερματοφυλάκων ενώ αντίστοιχα ο Χαράλαμπος Καϊρίνος (Καρμιώτισσα) ψηφίστηκε ως 2ος από τους ίδιους τους τερματοφύλακες και 11ος στη ψηφοφορία του κοινού.

Στον πίνακα πιο κάτω μπορείτε να δείτε τις θέσεις που πήραν στη κάθε ψηφοφορία οι 3 πρώτοι τερματοφύλακες:

#

ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ

ΠΑΣΠ 
(50%)

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
(50%)

1

Δημήτρης Στυλιανού (Ερμής)

5

1

2

Ανδρέας Χριστοδούλου (Ομόνοια)

2

4

3

Λένος Σωφρονίου (ΑΕΖ)

3

4