Πρωτιά στον β’ όμιλο με χατ-τρικ Μάατσι (φώτος/Δηλώσεις)

Με πρωταγωνιστή τον Νασίρ Μάατσι που πέτυχε χατ-τρικ (55’, 70’, 75’) η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε εκτός έδρας 3-0 της Δόξας και κατέλαβε την πρωτιά του β’ ομίλου με 45 βαθμούς. Στους 37 ολοκλήρωσε τις συμβατικές τις υποχρεώσεις η ομάδα της Κατωκοπιάς. 

Με τα τρία γκολ που σημείωσε ο Μάατσι έφτασε τα 11 γκολ και έτσι πήρε την πρωτιά από τον Μακρίεφ στους σκόρερς των ερυθρολεύκων της Αμμοχώστου. 

Διαβάστε τι δήλωσαν οι δύο προπονητές: 

ΑΝΤΟΝΙΟ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι κερδίσαμε δίκαια. Είναι σημαντικό για μας να τερματίσουμε στην πρώτη θέση του ομίλου και τα καταφέραμε. Είναι θετικό ότι τέσσερις ποδοσφαιριστές από την β’ ομάδα αγωνίστηκαν σήμερα. Οι ακαδημίες δουλεύουν σωστά. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές αποτελούν το μέλλον και πρέπει να προστατευθούν». 

ΛΟΥΚΑΣ ΧΑΤΖΗΛΟΥΚΑΣ: «Συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα για τη νίκη της και το πολύ καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε. Καλές διακοπές σε όλους».  

Το www.kerkida.net σας ενημέρωσε LIVE πως εξελίχθηκε η αναμέτρηση.

5’  Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά με τους γηπεδούχους όμως να είναι ελαφρώς καλύτεροι καταγράφοντας δύο τελικές προσπάθειες. 

14’  Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με δυο τελικές προσπάθειες. Αρχικά με τον Γκράτσι μετά από εκτέλεση φάουλ και ακολούθως με σουτ του Μακρίεφ. 

30'  Με την πάροδο του χρόνου η Νέα Σαλαμίνα ανέβασε στροφές και πήρε τον έλεγχο. Το καλό της διάστημα το συνδίασε με μια ευκαιρία με τον Κωνσταντίνου. 

54' ΓΚΟΛ 0-1 με Μάατσι. Μετά από έξοχη μπαλιά του Μπριζίτο, ο Μαάτσι με ψύχραιμο πλασέ εντός περιοχής άνοιξε το σκορ. 

65’ Μεγάλη ευκαιρία για  τη Νέα Σαλαμίνα για να διπλασιάσει τα τέρματά της με σουτ του Σκοπελίτη. Ο Νέγκρι εντυπωσιακά έδιωξε την μπάλα. 

70’ ΓΚΟΛ 0-2 με σκόρερ πάλι ο Μάατσι. Μετά ωραία αντεπίθεση ο Μαάτσι με πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ δίνοντας προβάδισμα νίκης στη Νέα Σαλαμίνα. Μια νίκη που θα της δώσει ουσιαστικά και την πρωτιά στον όμιλο. 

74' ΓΚΟΛ 0-3 και χατ-τρικ Μαάτσι. Έξοχη μπαλια από δεξιά και ο Ολλανδός σωστά τοποθετημένος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας τα γκολ του αλλά και της ομάδας του τρία. 

ΔΟΞΑ: Νέγκρι, Κάστρο, Γκόμες, Κένιντι, Εντμάρ, Χριστοδούλου, Λεονάρντο, Φοφανά, Ενιφούλ,  Αντρέου, Γκουλόν  

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μιχαήλ, Σεργίου, Τσίνα, Νεάγκου, Γκράτσι, Άντονιτς, Σκοπελίτης,  Κωνσταντίνου, Μπριζίτο, Μαάτσι, Μακρίεφ

-Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Τιμόθεος Χριστοφή, με βοηθούς τους Νίκο Καλησπέρα και Νίκο Εγγλέζου. 

Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι προσφορά της Bet on Alfa