Το... καλύτερο φινάλε!

Βαθμολογικά αδιάφορη ήταν η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και γι΄ αυτό το λόγο οι προπονητές των ομάδων έδωσαν ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες. Τα… πιτσιρίκια  φρόντισαν να δείξουν ότι είναι ικανοί και αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που ίσως σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι της χώρας, όπως είναι το ΑΕΛ-Ομόνοια, σκόραραν δύο 17χρονοι.

Ο Γιάννης Γερολέμου της ΑΕΛ και ο Ανδρέας Κατσαντώνης της Ομόνοιας που είναι… μικρότερος από τον άσο των «γαλαζοκιτρίνων» κατά τρεις βδομάδες.

Ο Γερολέμου σκόραρε στην πρώτη του φετινή εμφάνιση, ερχόμενος από τον πάγκο 
ενώ ο Κατσαντώνης είδε… δίχτυα στη 2η του συμμετοχή με την «πράσινη» φανέλα.

Στο Ερμής-Εθνικός, το τελικό 3-4 διαμορφώθηκε από τον 19χροονο Ανδρέα Ηλία που σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας της Άχνας.

Το απόγευμα του Σαββάτου έκλεψαν τις εντυπώσεις οι μικροί του Απόλλωνα απέναντι στο ΑΠΟΕΛ με τον 20χρονο Ιωάννη Πίττα να σκοράρει για δεύτερη φορά φέτος ενώ είδαμε και κάποια νεαρά ταλέντα της Ανόρθωσης να κάνουν επίσης καλό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. 

Ευχή μας τη νέα αγωνιστική περίοδο άπαντες να εμπιστευτούν περισσότερο τους Κύπριους νεαρούς παίκτες. Ταλέντο υπάρχει και μπόλικο μάλιστα. Απλά, χρειάζονται ευκαιρίες…

Ας επιλέξουν λιγότερους ξένους οι ομάδες μας…