Τα 24 γκολ και οι καλύτερες μεταγραφές!

Ο Ερμής ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα χωρίς να πετύχει τον μεγάλο του στόχο, που ήταν η είσοδος στην εξάδα.

Η ομάδα της Αραδίππου είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα και αυτό ήταν που στοίχισε στο τέλος της ημέρας. Ωστόσο, το προηγούμενο Καλοκαίρι έγιναν δύο εξαιρετικές κινήσεις με ποδοσφαιριστές που εντυπωσίασαν.

Από την μία έχουμε τον Γιάροσλαβ Μαρτίνιουκ. Ο Ουκρανός χαφ ήταν ο πιο σταθερός παίκτης του Ερμή σε όλη την διάρκεια, καταφέρνοντας να σκοράρει 11 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Διαθέτει εξαιρετικό αριστερό πόδι, με στημένα… μισό γκολ και με ικανότητα να σκοράρει τόσο με τα πόδια όσο και με το κεφάλι.

Και από την άλλη έχουμε τον Έντουαρντ Μασίνουα. Γνώριμος μας εδώ και χρόνια, αφού βρίσκεται από το 2006 στην Κύπρο! Την περασμένη χρονιά παίζοντας στον Ολυμπιακό, σκόραρε 20 φορές και δικαίως κέρδισε την μεταγραφή στην Α’ Κατηγορία. Το αρνητικό γι’ αυτόν ήταν ότι κουβαλούσε τιμωρία αρκετών αγωνιστικών και στον Ερμή έπαιξε για πρώτη φορά στην 9η αγωνιστική, στις 30 Οκτωβρίου, μετά από 7 ολόκληρους μήνες αποχής. Αυτό δεν τον πτόησε καθόλου και το 33χρονος σέντερ φορ σκόραρε 13 γκολ, συμπληρώνοντας τέσσερις διαδοχικές χρονιές στις οποίες σκοράρει διψήφιο αριθμό γκολ!

Η επιτυχία της ομάδας του Ερμή είναι μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς ότι αμφότεροι οι παίκτες υπέγραψαν για δύο χρόνια, έτσι θα βρίσκονται και την νέα περίοδο στην ομάδα και πάνω τους θα ποντάρουν πολλά. Αν για κάποιο λόγο αποχωρήσουν, τότε αρκετές ομάδες θα… τρίβουν τα χέρια τους!