Πρέπει να μας ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ όλους

Πάει και ο τελικός κυπέλλου, πάει και η αγωνιστική περίοδος 2016-2017. Πρωταθλητής ξανά το ΑΠΟΕΛ, κυπελλούχος ξανά ο Απόλλωνας. Στην Ευρώπη θα μας εκπροσωπήσουν επίσης ΑΕΚ και ΑΕΛ. Να φύγει και να μην ξανάρθει η σεζόν που μας άφησε, λένε στην Ανόρθωση και την Ομόνοια. Χέρι-χέρι όπως ήρθαν, μας αποχαιρέτησαν Αναγέννηση, ΑΕΖ και Καρμιώτισσα. 

Μας έκανε ιδιαίτερα άσχημη εντύπωση η παρουσία του κόσμου καθ΄ όλη τη διάρκεια της περιόδου. Σιγά-σιγά ολοένα και περισσότερος κόσμος απομακρύνεται από τα γήπεδά μας. 

Και δεν είναι μόνο οικονομικοί οι λόγοι για το γεγονός ότι αυξήθηκαν οι οπαδοί του καναπέ. 

Φτάσαμε στο σημείο να γίνει τελικός κυπέλλου ΑΠΟΕΛ-Απόλλων, χωρίς sold out. Σύμφωνα με το διευθυντή του ΓΣΠ, Φοίβο Κωνσταντινίδη, από τα 15 περίπου χιλιάδες εισιτήρια που εκδόθηκαν, 1500 δεν βρήκαν κάτοχο.

Το πιο τραγικό, 400 φίλαθλοι αγόρασαν εισιτήρια και δεν ήρθαν στο γήπεδο -μάλλον επηρεασμένοι ψυχολογικά από τα σοβαρά επεισόδια το βράδυ της Τρίτης στη Λεμεσό. Επίσης, από τις 700 προσκλήσεις που έδωσε η ΚΟΠ οι 300 την έριξαν στα… σκουπίδια. 

Βία στα γήπεδα, φάκελοι από την ΟΥΕΦΑ, προκατάληψη, τιμή εισιτηρίου και ώρες διεξαγωγής αγώνων σε κάποιες περιπτώσεις, είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους βλέπουμε σε αρκετά παιχνίδια λιγοστό κόσμο στις κερκίδες. 

-Το σημείωμά μας, είναι για τα παιχνίδια των μεγάλων ομάδων.

-Οι 50 φίλαθλοι που βλέπαμε στις κερκίδες -κατά μέσο όρο- στα ματς όπου αγωνίζονταν μεταξύ τους μικρομεσαίες ομάδες, μας προβληματίζει επίσης, αλλά ήταν κάτι αναμενόμενο…