Μαζεμένες συλλυπητήριες ανακοινώσεις

Μαζεμένες συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον χαμό του Ανδρέα Γεωργιάδη…

Αναλυτικά:

ΑΕΚ:

Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αθλητικού συντάκτη Aνδρέα Γεωργιάδη για τον αδόκητο θάνατο του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΑΠΟΕΛ:

Ο ΑΠΟΕΛ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Ανδρέα Γεωργιάδη που έφυγε σήμερα από  τη ζωή. Αιωνία του η μνήμη.

ΚΟΚ:

Πιο φτωχή είναι από σήμερα η αθλητική δημοσιογραφία και ο κυπριακός αθλητισμός της Κύπρου γενικότερα, αφού ο Ανδρέας Γεωργιάδης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 81 ετών.

Ένας άνθρωπος που έγραψε ιστορία στον χώρο του κυπριακού αθλητισμού, που για χρόνια ήταν παρουσιαστής στο ΡΙΚ, με τεράστιες γνώσεις για όλα τα αθλήματα. Για τέσσερις δεκαετίες κάλυψε σημαντικά αθλητικά γεγονότα παγκόσμιας εμβέλιας, όπως οι Ολυμπιακοί αγώνες και άλλες μεγάλες διοργανώσεις.

Βοήθησε παράπλευρα τον κυπριακό αθλητισμό, όσο λίγοι. Πέραν από την πολύ πετυχημένη του πορεία στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας, ο Ανδρέας Γεωργιάδης υπήρξε καθηγητής σωματικής αγωγής και προπονητής στίβου.

Μεγάλη ήταν η προσφορά του και προς το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης. Υπήρξε αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης από το 1966 μέχρι και το 1971, διεθνής διαιτητής, ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου το 1974 και για πολλά χρόνια εκπαιδευτής για τους νέους διαιτητές. Υπήρξε επίσης προπονητής καλαθοσφαίρισης. 

Υπήρξε επίσης μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια του ΚΟΑ, της ΕΑΚ, της Ομοσπονδίας Γυμναστικής και της Επιτροπής Στίβου της ΚΟΕΑΣ.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Ανδρέα Γεωργιάδη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Απόλλωνας:

Η Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Λτδ) εκφράζει την οδύνη της για τον χαμό του γνωστού αθλητικογράφου Ανδρέα Γεωργιάδη, ο οποίος για δεκαετίες άσκησε με ήθος και τιμιότητα το λειτούργημα του από τις συχνότητες του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου.

Η μεγάλη και περήφανη οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

ΑΕΛ:

Το Δ.Σ. της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, το Γραφείο Τύπου και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΛ εκφράζουν την απέραντη θλίψη τους για τον θάνατο του Ανδρέα Γεωργιάδη που απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 81 ετών.

Μεταφέρουμε στην οικογένεια του γνωστού και αξέχαστου αθλητικογράφου τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Πάφος

Η Διοίκηση της ΠΑΦΟΣ F.C και όλη η οικογένεια του Σωματείου μας εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλληπήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του αθλητικογράφου Ανδρέα Γεωργίαδη που έφυγε σήμερα από την ζωή.

Ο Ανδρέας Γεωργιάδης υπήρξε σημαντική προσωπικότητα στο χώρο της δημοσιογραφικής οικογένειας και του Κυπριακού Αθλητισμού γενικότερα.

Καλό ταξίδι, αιωνία σου η μνήμη.

Ομόνοια:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αθλητικογράφου Aνδρέα Γεωργιάδη. Αιωνία του η μνήμη.

Νέα Σαλαμίνα:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου εκφράζει τα θερμά του συλλυπυτήρια στην οικογένεια του αθλητικού συντάκτη Ανδρέα Γεωργιάδη που θρηνεί το χαμό του.

Ο Ανδρέας Γεωργιάδης άφησε το στίγμα του στο κυπριακό κοινό μέσω των έντονων και παραστατικών περιγραφών αλλά και της ευγένειας και καλοσύνης του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΚΟΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, με το άγγελμα του θανάτου, του πρώην Μέλους του Δ.Σ. του Οργανισμού Ανδρέα Γεωργιάδη, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους λοιπούς συγγενείς του. 

Ο ΚΟΑ με ανακοίνωση του, αναφέρει: «Αναμφίβολα ο αδόκητος θάνατος του Ανδρέα Γεωργιάδη αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον τόπο μας, τον οποίο  υπηρέτησε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια. Η προσφορά του σε όλους τους τομείς του Κυπριακού Αθλητισμού είναι καθολικά αποδεκτή.

Ο αείμνηστος Ανδρέας Γεωργιάδης διετέλεσε για μια τριετία Μέλος  του Δ.Σ. του ΚΟΑ (2006 – 2009), ενώ από διάφορα αθλητικά πόστα που κατείχε, ήταν και από τους πρωτεργάτες για την καθιέρωση προγραμμάτων και σχεδιασμών του ΚΟΑ, από της ίδρυσης του Οργανισμού το 1969. 

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΚΟΑ θα παραστεί στην κηδεία, θα συλλυπηθεί την οικογένεια του, ενώ οι σημαίες στα κτίρια  του Οργανισμού  θα κυματίζουν μεσίστιες».

KOE:

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Ντίνος Μιχαηλίδης με το άκουσμα του θανάτου του γνωστού αθλητικού παράγοντα Ανδρέα Γεωργιάδη εξέφρασε εκ μέρους του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ την οδύνη και τα συλλυπητήρια του στους οικείους του εκλιπόντα.  

Περαιτέρω ενέργειες θα αποφασιστούν σε έκτακτη συνεδρία του Εκτ. Συμβουλίου της ΚΟΕ.

Aνόρθωση:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αθλητικού συντάκτη Ανδρέα Γεωργιάδη, ο οποίος απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 81 ετών. Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.