Λονδρέζοι για την κούπα

Η αυλαία στο αγγλικό ποδόσφαιρο πέφτει με τη μεγάλη γιορτή, τον τελικό του κυπέλλου που θα γίνει στις 19:30 (LIVE-ανοικτή ζώνη-PRIMETEL) στο Γουέμπλει. Αντιμέτωπες οι δύο ομάδες του Λονδίνου, Άρσεναλ και Τσέλσι και τη δεδομένη στιγμή οι «μπλε» προβάλλουν σαν το φαβορί καθώς έχουν υπεροχή ποιότητας από τον αντίπαλο τους. 

Ποιος θα πάρει το στέμμα, ο Αρσέν Βενγκέρ και η Άρσεναλ, ή ο Αντόνιο Κόντε και η Τσέλσι κάνοντας το νταμπλ. Η μεγάλη γιορτή του αγγλικού ποδοσφαίρου παίζει στη Bet On Alfa με τις αποδόσεις να αντικατοπτρίζουν την εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στη φετινή χρονιά. Αν πιστεύετε ότι η Τσέλσι θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και θα πάρει τη νίκη στο 90λεπτό, η απόδοση είναι στο 1.70, ενώ αν βλέπετε την Άρσεναλ κυπελλούχο Αγγλίας μέσα από την κανονική διάρκεια του αγώνα η απόδοση είναι στο 4.20, με την ισοπαλία να είναι στο 3.60. 
Όσον αφορά τον αριθμό των τερμάτων που θα σημειωθούν στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας, στο 2.05 είναι το under 2.5 goals, στο 1.65 το over 2.5 goals και στο 1.60 η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 
Επίσης σήμερα θα γίνει ο τελικός κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και την Αλαβές που θα γίνει στο «Βιθέντε Καλντερόν». Μεγάλο φαβορί για τη νίκη στο ματς που θα αρχίσει στις 22:30 η Μπαρτσελόνα με απόδοση μόλις 1.17 για νίκη στο 90λεπτο, στο 11.50 είναι η απόδοση για νίκη της Αλαβές και στο 5.90 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 2.55 είναι η απόδοση για το under 2.5 goals, στο 1.40 το over 2.5 goals και στο 1.95 η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΗΣ BET ON ALFA