Ο... μονόδρομος του Ανδρέα

Ο Ανδρέας Κίττος ενημερώθηκε ότι βρίσκεται εκτός πλάνων από την ΑΕΛ και είναι ήδη στην αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο που ο ταλαντούχος γκολκίπερ βρίσκεται στην ίδια θέση. Η αρχή έγινε πέρσι το Καλοκαίρι, όταν μετά από λίγους μήνες στην Ανόρθωση και με δύο μόλις συμμετοχές, τέθηκε εκτός πλάνων. Έψαξε άλλη ομάδα, είχε επαφές με ΕΝΠ και Νέα Σαλαμίνα αλλά στο τέλος κατέληξε στην ΑΕΛ.

Φέτος στην Λεμεσιανή ομάδα έπαιξε όλο κι όλο ένα παιχνίδι, στην ήττα με 4-1 από την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Όπως και στην Ανόρθωση, έτσι και στη συνέχεια ΑΕΛ τέθηκε εκτός πλάνου της νέας χρονιάς.

Πλέον ο Κίττος βρίσκεται μπροστά από την σημαντικότερη απόφαση της καριέρας του. Μια απόφαση από την οποία θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό ολόκληρη η καριέρα του. Μετά από δύο θητείες σε ομάδες που ήταν παγκίτης και έγραψε μόλις τρεις συμμετοχές, η μοναδική επιλογή για να... σώσει την καριέρα του, είναι ομάδα που θα του προσφέρει θέση βασικού και θα του δώσει πολλές ευκαιρίες. Μόνο έτσι θα μπορέσει να κάνει το restart στην καριέρα του και να επανέλθει ξανά στο προσκήνιο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο ομάδες εξετάζουν την περίπτωση του. Οι ίδιες με πέρσι, Νέα Σαλαμίνα και ΕΝΠ.