"Θα φτιάξουμε τις καλύτερες εγκαταστάσεις στην Κύπρο"

Στην χθεσινή Γενική Συνέλευση της Εταιρείας της ΕΝΠ, εκ μέρους της Εταιρείας Tsokkos Hotels, ο executive director Κύριος Γιώργος Τσόκκος ανέλυσε το πλάνο συμμετοχής του στην Εταιρεία αναφέροντας τα ακόλουθα:

«Καλησπέρα από μένα, για όσους δεν με ξέρουν είμαι ο Γιώργος Τσόκκος από την Εταιρεία Tsokkos Hotels. Εμείς σαν Εταιρεία έχουμε αποφασίσει να επενδύσουμε στον χειμερινό και αθλητικό τουρισμό. Αφού θα κάναμε επενδύσεις τις επενδύσεις έτσι κι αλλιώς, γιατί να μην τις κάνουμε στο Παραλίμνι απ’ την στιγμή που είμαστε από το Παραλίμνι, βοηθώντας έτσι και την τοπική κοινότητα. Υπάρχουν πολλές συνεργασίας από τις οποίες θα προστατευτεί η ομάδα και δεν μπορεί να τις πετύχει κάποιος Κινέζος ή κάποια άλλη ομάδα στην Κύπρο.

Η Ένωση πλέον θα έχει τις καλύτερες εγκαταστάσεις Παγκύπρια, αλλά οι εγκαταστάσεις από μόνες τους δεν σημαίνουν κάτι. Είχαμε και μέχρι τώρα καλές εγκαταστάσεις και δεν είδαμε κάποια Σωματειακή επιτυχία τα τελευταία 20 χρόνια.  Όλα γίνονται, νοουμένου ότι θα τηρηθούν κάποιες προϋποθέσεις. Θα το αξιολογήσουμε, θα δούμε βελτίωση σε ορισμένα τμήματα διότι πρέπει να ανέβουν κάποια στάνταρ. Ναι, μας ενδιαφέρει να αναλάβουμε μετά από δύο χρόνια. Αυτή την στιγμή θα επικεντρωθούμε στο  να κάνουμε τις παρουσιάσεις στο εξωτερικό για να φτιάξουμε τις καλύτερες εγκαταστάσεις στην Κύπρο. Σίγουρα τώρα, θα υπάρχει ένα δίκτυο και οι συνθήκες που η ΕΝΠ δεν είχε ποτέ της. Προσωπικά σαν Γιώργος Τσόκκος πήρα 10.000 σε αξία μετοχής και αφού μελετήσουμε το καταστατικό της νεοσύστατης Εταιρείας, θα επανέλθουμε για να δούμε πόσες θα πάρουμε και σαν Εταιρεία. Ευχαριστώ».