"Γράψαμε ιστορία με το ΑΠΟΕΛ, όνειρο για μένα η Αγγλία" (βίντεο)

Η διοίκηση της Leeds παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας τον Τόμας Κρίστιανσεν σε δημοσιογραφική διάσκεψη...

Μερικές από τις τοποθετήσεις του...

"Τελείωσε η συνεργασία με το ΑΠΟΕΛ και ο μάνατζέρ μου, μου είπε ότι υπάρχει η πιθανότητα για την Leeds. Μετά την συνάντηση καταλήξαμε στην συμφωνία"

"Έκανα την παρουσίασή μου στην διοίκηση για το πλάνο μου και φαίνεται πως τους άρεσε"

"Είναι ένας μεγάλος σύλλογος που αξίζει να είναι στην Πρέμιερ Λιγκ. Πιστεύω με σκληρή δουλειά μπορούμε να το πετύχουμε"

"Πιστεύω στις δυνατότητές μου και γι'αυτό είμαι εδώ. Το ίδιο και η ομάδα. Όλοι θέλουμε το ίδιο"

"Πέρσι η ομάδα τερμάτισε 7η, θα παλέψουμε για την άνοδο και ελπίζουμε να πάμε καλύτερα"

"Έχω τις ιδέες μου και είμαι πολύ ευέλικτος. Είμαι νέος σε αυτό το πρωτάθλημα. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε στον κάθε αντίπαλο"

"Στις προηγούμενες ομάδες μου πιστεύω ότι πέτυχα όχι μόνο στα αποτελέσματα αλλά και στο να υπάρχει μια καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα"

"Στις προηγούμενες ομάδες έπαιζε 4-3-3. Στο ΑΠΟΕΛ ήθελα να παίξω το ίδιο σύστημα αλλά δεν είχα τους παίκετς, το κατάλαβα και το άλλαξα σε 4-3-2-1. Σίγουρα θα διατηρήσω τις ιδέες μου, θέλω να έχουμε την κατοχή και να χτίζουμε το παιχνίδι από πίσω. Θα το δούμε στην πορεία, ποιά διαδικασία θα ακολουθήσουμε"

"Θέλω να πάρουμε την Λιντς εκεί που αξίζει, θέλω να κάνω καλή δουλειά και να παίρνω το 100 από τους παίκτες. Στις προηγούμενες μου ομάδες έπαιρνα το μάξιμουμ από κάθε παίκτη μου και γι' αυτό γράψαμε ιστορία και με τις δυο ομάδες"

"Δεν υπάρχει παίκτης από προηγούμενη ομάδα μου που να έχουμε υπόψη μας αυτή την στιγμή"

"Είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Πέρσι γράψαμε ιστορία με το ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη, κερδίσαμε σημαντικές ομάδες αλλά το να είμαι εδώ είναι κάτι σημαντικό. Ήταν πάντα όνειρο για μένα. Πάντα ακολουθούσα το Αγγλικό ποδόσφαιρο και πάντα έλεγα πως είχα στόχο να δουλέψω σε Αγγλία, Ισπανία ή Γερμανία"