Προχωρά του Γρηγόρη

Προχωρά ο δανεισμός του Γρηγόρη Κάστανου στην Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Το δημοσίευμα του onsports.gr αναφέρει:

Ο Κύπριος, Γρηγόρης Κάστανος, έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με το ταλέντο του και ήδη οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης ερίζουν για τα δικαιώματα του και στρώνουν εκατομμύρια στα πόδια του για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του. Η απόκτηση του, όμως, μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, καθώς αποτελεί τη μεγάλη επένδυση της Γιουβέντους για το μέλλον.

Ο 18χρονος επιτελικός μέσος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Πεσκάρα. Η Γιουβέντους για να βοηθήσει ακόμη περισσότερο τον νεαρό σταρ να αναδείξει το ταλέντο του αποφάσισε να τον παραχωρήσει, δανεικό για ένα χρόνο στη Ζούλτε Βάρεγκεμ, η οποία απευθύνθηκε επίσημα στην ιταλική ομάδα και ζήτησε να αποκτήσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή. Μάλιστα αύριο ο νεαρός διεθνής θα ταξιδέψει στο Βέλγιο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Να σημειωθεί πως ο διεθνής ποδοσφαιριστής με την εθνική ανδρών της Κύπρου, αποκτήθηκε από τη Γιουβέντους το 2014 (από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου) και αγωνιζόταν μέχρι τώρα στην primavera, όπως αποκαλείται η ομάδα Νέων των συλλόγων στην Ιταλία. Ο γεννημένος στις 30 Ιανουαρίου του 1998 επιθετικός μέσος, ο οποίος αποτελούσε μέλος των ακαδημιών της Γιουβέντους για 2.5 χρόνια, έχει χριστεί ήδη διεθνής με την εθνική ανδρών της Κύπρου (σε ηλικία 17 ετών και 2 μηνών).